Widok

Jakość paliwa na stacjach Lotosu skontrolowana

Opinie do artykułu: Jakość paliwa na stacjach Lotosu skontrolowana.

Inspekcja Handlowa na polecenie Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów skontrolowała 1537 stacji paliw w Polsce i pobrała w sumie 933 próbek - benzyny, oleju napędowego i gazu LPG. Zakwestionowano 3,75 proc. skontrolowanych próbek paliw płynnych. Nieźle w raporcie UOKiK-u wypadł trójmiejski Lotos. Inspektorzy skontrolowali co siódmą stację koncernu.

Od 18 stycznia do 31 grudnia 2016 roku urzędnicy Inspekcji Handlowej na zlecenie UOKiK zbadali 31 próbek benzyn oraz 36 próbek oleju ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poszkodowany

na stacji Lotos - Optima SP737 N.Sącz ul Węgierska 182 naliczono mi niesłusznie dodatkową płatność z zablokowanego dystrybutora; w ten sposób okradziono mnie. Na protest dostałem odpowiedź: Dystrybutory mają legalizację i tyle. Licznik zablokowanego dystrybutora bez przerwy pokazywał 0000. Przestrzegam Wszystkich Państwa. A właścicielowi życzę wszystkiego najgorszego !!!

W polsce paliwo Premium lepsze niż na zachodzie

Wyjeżdżając z Polski w Świecku zatankowałem na Orlenie paliwo VERVA DIESEL , dojechałem na tym baku aż do Koloni w Niemczech prawie 800km. (Ford Focus 1.8D) . W Niemczech tankowałem na stacji regionalnej pod Kolonią i niestety samochód od samego zapalenia silnika gorzej pracował. Wielokrotnie byłem zmuszony do tankowania na zachodzie i powiem że najlepsze paliwo mają stacje Shell i włoski Eni Agip . Jeżeli chodzi o stacje markowe to kiepsko wypada francuski Total (przynajmniej w Niemczech) gdzie ma stacje na autostradzie prowadzącej do Polski. Stacje w najgorszym stanie to widziałem i korzystałem w Holandii Esso - totalna masakra - brud i smród z toalet . Dobrze wypada niemiecki ARAL .
Nie jest tak dobrze na zachodzie jak tu niektórzy piszą a coraz lepiej w Polsce.

CTRL + F i niczego nie musisz szukać ręcznie. Samo się znajdzie.

Policzek w twarz?? Mówi sie z liścia strzelił. Konkurencja musi być, żeby monopolu nie było.

Wesołe jest życie staruszka. Za dużo przecinków zastosowałeś. Mam nadzieje, ze wody nie lałeś.

A to twój wybór.

Podaj definicje słowa "pisowy".

Oni ciebie tez.

Smutne, ze to dla ciebie takie trudne. Jak ty radzisz sobie w życiu?

Lizus, taniej nie będzie.

???

Chyba renaultem albo citroenem.

I jeszcze na Carrefourze jest tanio tam tez jeździjta.

To restałracja pobiera opłatę, a nie stacja!!!!!!!!!

To tankuj tylko w mieście.

Powinno być tańsze, bo krótsza dystrybucja? To po co wołowinę z Brazylii importują?

Matematyka za pan brat. Naukowcem powinieneś zostać.

Poeta sie znalazł.

A to już pewnie sprytni franczyznobiorci. Cóż taki kraj jak nie ukradniesz to nie będziesz miał. Ale to chyba nie trzeba nikogo w tej kwestii uświadamiać.

Trzebabylo na geografii uważać
do góry