Widok

Jakość paliwa na stacjach Lotosu skontrolowana

Opinie do artykułu: Jakość paliwa na stacjach Lotosu skontrolowana.

Inspekcja Handlowa na polecenie Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów skontrolowała 1537 stacji paliw w Polsce i pobrała w sumie 933 próbek - benzyny, oleju napędowego i gazu LPG. Zakwestionowano 3,75 proc. skontrolowanych próbek paliw płynnych. Nieźle w raporcie UOKiK-u wypadł trójmiejski Lotos. Inspektorzy skontrolowali co siódmą stację koncernu.

Od 18 stycznia do 31 grudnia 2016 roku urzędnicy Inspekcji Handlowej na zlecenie UOKiK zbadali 31 próbek benzyn oraz 36 próbek oleju ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

)

I tak w Lotosie mało kto tankuje,za drogo.Polecam Auchan albo Lukoil,zawsze 30 gr taniej niż Lotos.
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 38

Ja tankuję na leclercu...

nawet ten droższy diesel Energy jest tańszy :)
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 11

Pytanie nie co było kontrolowane a kto kontrolował...;) a tak już na serio to stacje Lotos jakby troszkę spuściły z tonu. Mam wrażenie,że kiedyś były one lepsze. No i z gazetami u was bida straszna Lotosiaki. Nie czytacie gazet,że taki słaby nakład na sklepie.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tylko lotosik

Tylko lotos wysoka jakość dbałość o szczegóły i wspieranie naszego przemyslu
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 25

Dorabiaj żabojada i ruska
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 15

Pięknie uporządkowany raport

Nic tylko szukać swojej stacji na całej liscie - jakby nie można bylo uporządkować miastami a nie datą badania...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Od kiedy Lotos realizuje partyjną propagandę i wciska gdzie się da nacjonalistyczne gazetki - podziękowałem. Normalnych stacji nie brakuje.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 9

z benzyną zero problemów
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

to bzdura, Wyborcza sprzedaje się podobnie, a że coraz więcej ludzi czyta prawicową prasę to już kwestia klientów;
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

mój dizel nie działa na benzynę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

olewam pisowy lotos
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 17

lepiej niż misiewiczow

czy innych partyjnych
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4

CNG jest tylko na jednej stacji w Trójmieście na bazie ZKM kacze buki

Shell na Hutniczej CNG zlikwidował. Tak więc nie mam żadnego wyboru - 3.29 zł/m3... 20 stacji w Polsce i to nie zawsze całodobowych.
Chciałbym móc tankować na każdej stacji i mieć wybór. Czas zmienić auto...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po co kupiłeś dziwoląga?

Teraz zapłacisz sporo za zezłomowanie bo nikt tego nie kupi...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

paliwa

witam , jestem emerytem od stycznia , wisi mi to wszystko , bralem udzial przy produkcji on lotos , satysfakcja ze maczalem w tym palce , tankuje tylko on dynamic , polecam , i nie jest to reklama , sam tankuje pozdrawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Lotos

Tylko nie na Oruni vis a vis Biedronki !!! Oszukują na dystrybutorach - naciskasz pistolet i paliwo się nalicza a nie leci. Nie trwa to długo ale zawsze kilka groszy zostaje na Lotosiku. NIE POLECAM !!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry