Widok

Jakość ponad formą ! ! !

"Nauka na zasadach partnerstwa" - oto motto szkoły realizowane w 101%. U Pani Justynki zawsze można zaparzyć kawę ze free. Na przerwach, długimi korytarzami snują się profesorowie, z którymi można się zaczepić i pokusić s o dyskusję, której to sedno nierzadko przenosi się na salę wykładową. Paweł Wyborski...jeden z wielu wspaniałych belfrów, elastyczny w poruszanej tematyce, kompetentny i skromny. Szkołę wspominam w samych superlatywach i proszę nie posądzać mnie o koloryzowanie ściśle związane z upływającym czasem. O nie!. Bowiem czas jeszcze nie upłynął. Zamierzam starać się o podjecie fakultetów podyplomowych, których szeroka gama kusi głodomora wiedzy. Przez ponad pięć lat dojeżdżałem na zajęcia prowadzone na tej Wspaniałej uczelni ponad 120 km (w jedną stronę)!!! Co druga sobota i niedziela w tygodniu... poświęcona na zjazdy..i powiem więcej - robiłem to z wielką przyjemnością. Budynek? - jak budynek. To gdzieś klamka uszkodzona, to ściana pomalowana flamastrem. Nie sądzę, żeby dokonało tego Szanowne Grono Pedagogiczne, które to z mojego wygodnego fotela mam zaszczyt teraz pozdrowić. Zaprawdę nie cztery ściany czynią atmosferę domu. A własnie tam czułem się jak wśród rodziny.
Moja ocena
poziom nauczania: 5

zajęcia dodatkowe: 4

wyposażenie: 4

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

4.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Tak opisana szkoła to ILUZJA!!!! Zajęcia na podyplomowych studiach nigdy nie trwają tyle co powinny. 1. Albo studenci wychodzą z tytułu miernego poziomu 2. Wykładowcy dają zaliczenie szybciej i mają wolne. Na drugim zjeździe zapytano studentów kto przyszedł po papier (uzupełnienie wykształcenia) a kto z ciekawości... 95% po papier wiec zasada podpisz zaliczenie i nas nie ma najmilej widziana. Zatem produkcja PAPIERU!!!! Najlepszą pozycją jest seminarium odnośnie pracy dyplomowej - pełna fikcja, trwająca wg planu 30 godzin, które w ogóle w planie nie są wykazane a konsultacje z promotorem pracy jedynie na zajęciach, zatem 2w1!!! Sporadycznie zdarzają się zajęcia na temat jaki przewidziany jest w planie - dowodem są częste zmiany kadrowe wykładowców, którzy po ankietach niestety nie mają czego szukać!!! No i słusznie. SUMARUM: SZKOŁA DA CI PAPIER jeśli tylko na tym TOBIE zależy w rejonie BRAVO i masz co chciałeś jeśli chcesz się czegoś nauczyć nie polecam. Dobrze, że skończyłem w ubiegłym roku tę uczelnie, bo słyszałem że ceny rosną.....
Pozdrawiam NICK
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
???? To na opinię NICK,A. Ja kończyłam pedagogikę na WSSE dwa lata temu. To, co napisałeś jest przeciwieństwem moich doświadczeń. Może to nie Sorbona, ale wg mnie, to przyzwoita szkoła. Ma klimat i jakość. Na pewno nie czułam, że jestem tam tylko po papier. Szczególne podziękowania za poświęcenie i serce dla dr Lindyberg, dr Gawrycha, Pawła Wyborskiego i JoasiTarczyńskiej - Reckiej (sorki za poufałość). Przykro mi, że Ty się tam nie czułeś podobnie. No, ale rozumiem, że odczucia, to rzecz subiektywna. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry