Widok

JakubB - ocena

Gorąco polecam usługi agencji Golden Property. Sprzedaż mojego mieszkania prowadziła pani Marieta, z którą miałem już przyjemność współpracować przy innej okazji. I to właśnie jej profesjonalizm, spokojne i rzeczowe podejście do klientów sprawiły, że zdecydowałem się jej powierzyć sprzedaż mojego mieszkania. I nie zawiodłem się - mieszkanie sprzedane w rekordowo krótkim czasie, bez zbędnego zaangażowania z mojej strony; ponieważ tym razem współpracowaliśmy na zasadach wyłączności moja rola sprowadziła się do podpisania umowy pośrednictwa, przekazania kluczy do mieszkania w celu jego prezentacji potencjalnym kupującym i - w efekcie końcowym - podpisania umowy sprzedaży na warunkach lepszych niż zakładałem. Jeśli jeszcze kiedykolwiek zdarzy mi się korzystać z usług pośrednika, to na pewno będzie to pani Marieta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Serdecznie dziękujemy za opinię! Dokładamy wszelkich starań, żeby nasi klienci byli w minimalny sposób angażowani w proces sprzedaży i bardzo się cieszymy, że tak się stało i tym razem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry