Widok

Jam Session Funky/Rock/HipHop

Jam Session Funky/Rock/HipHop Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Jam Session Funky/Rock/HipHop, - 28 czerwca 2008 godz. 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gratulacje

Patio świetny pomysl na weekend.Brakowalo takiego klubu w Gdańsku. Ciepla emocjonujaca muzyka w kameralnym wnetrzu. sprawia ze wieczór konczy sie z usmiechem na twarzy i muzyka w duszy. Obsluga sympatyczna wykonawcy na wyciagniecie reki:) GORACO POLECAM

no...

Tak Patio to całkiem sympatyczny pub fajnie się w nim gra i można posłuchać starego dobrego Bluesa przez duże B. tylko.... pan G. wielki artysta na basie :P strasznie mnie denerwuje mam nadzieje że już się tam nie pojawia! :) Ogólnie pub polecam, naprawde fajne imprezy i ciekawi ludzie.

Patio(:

Bardzo sympatyczny klub, świetny klimat, dobre miejsce na relaks i posiadówę z przyjaciółmi. POLECAM GORĄCO (;

jam sessions w Patio

Z góry wiadomo co na "dżemie" będzie grane. Nic odkrywczego. Młodzi muzycy - szkoda czasu.

niezły odlot

byłem tam na dzemiku; wjechalismy na pelnej ... i bylo grubo, ostra impra bez zachamowan; jo jakies zespoly graja

spoko

Fajna muza ,nie złe żarcie tylko ta starsza Pani ,blondynka za barem nie pasuje ,szefie coś młodszego będzie przyjemniej,poztym spoko

Patio

Byłem wczoraj na koncercie ,i moje zdmunienie mnie przerosło ,Pani za barem zachowywała się jak by to był kabaret ,jej teksty wprawiły mnie w osłupienie ,a ja myślałem że to porządny lokal,muza fajna .Pani taka bardzo szczupła .Szefie czy ten lokal spada na p.....y.Pozdrowienia do niedawna miłośnik tego lokalu.

Dobry

Interesujace miejsce na żywą muzyke i udane kameralne realizacje koncertowe,tylko tych koncertów coś mało,no i młodych do jamowania dopuszcza stara wiara niechętnie,co mnie martwi raczej,bo byłem świadkiem jak starszy perkusista odebrał pałki młodszemu i dokończył numer...ludzie,nie tak,bo młody więcej nie przyjdzie i sie dzięki temu nie ulepszy.Jamy to nie miejsca na gwiazdorstwo,tylko na dobrą współprace...sic!

Smiech

Wpadłem chciałem coś zjeść, ale przwitała mnie chuda blądyna z teksami pożal się boże ,szbko wyszedłem,czy tam niema szefa który to ukruci.samowolka

Patio

Jedzenie w tej knajpie jest okropne,surówki nie do zjedzenia,i ta chuda barmanka?

Patio

Jedzenie w tej knajpie jest okropne,surówki nie do zjedzenia,i ta chuda barmanka?

Patio

Jest OK! muza, obsluga, jedzenie i ceny SUPER!!!!! Polecam Wzsystkim!!!!!!!!

Patio

Fajny Pub można przyjść na piwko atmosfera okey, ceny przystępne Polecam

tragedia

Jedzenie jak podeszwa, muzyka na jam seszyn to wielki chalas, a obsluga to amatorki, ktore powinny obslogiwac co najwyzej miejskie szalety.Wroca tam bo jest z kogo sie posmiac.

fajny PUB

Miła obsługa, kameralny klimat. W upały mozna posiedzieć w chłodzie przy fontannie. Jedzenie niczego sobie. Generalnie polecam.

na tak

parę razy byliśmy ze znajomymi..
polecam bardzo.. ... piwo ... a muzyka za darmo..
zawsze inny skład .. inna muzyka...
dochodzący instrumentaliści.. miłe wieczory
dla kazdego wiekiem.. jestem za..i polecam

patio

naprawde swietny pub, przyjemny klimat dzieki dobrej muzyce. sympatyczni muzycy, przystepne ceny. Jestem jak najbardziej za.

wejscie

Klub rewelacja. Nie trafi tam nikt kto trafic nie ma. Prozba do obslugi aby zamieszczac na stronie informacje o rezerwacjach i dniach w ktorych Patio jest zamkniete. Zdarzylo mi sie 4 razy pod rzad podejsc pod drzwi z kartka zamkniete lub rezerwacja.

Inne tematy z forum Rozrywka

Szymon Majewski - Kto panu to zrobił? (4 odpowiedzi)

Szymon Majewski zaprasza na występ pełen humoru i autoironii! Jego solowy program to istny...

IX Żeglarska Parada Świętojańska 2025 (3 odpowiedzi)

Już w sobotę, 28 czerwca 2025 roku, miłośnicy żeglarstwa i morskich tradycji będą mogli podziwiać...

Pomorskie Targi Mieszkaniowe (7 odpowiedzi)

Z przyjemnością zapraszamy do udziału w wiosennej edycji Pomorskich Targów Mieszkaniowych DOM...

do góry