Widok

James Arthur

James Arthur Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: James Arthur, 25 września 2015 godz. 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie mogę się doczekać! :D
słyszałam, że w tym klubie jest świetne nagłośnienie, więc zapowiada się fantastyczny koncert ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

świetne nagłośnienie,marzenie..byłam kilka razy i podziękuję..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie wypowiadaj się jak nie masz pojęcia w temacie! B90 to jeden z lepszych klubów pod względem nagłośnienia w kraju.

takie tam moje trzy grosze w temacie

Już raz bęcki dostał we Wrocku ciekawe czy po 3City też będzie grasował bez obstawy?
Gostek robi wrażenie co najmniej "z lekka" wyprodukowanego, a jak już słyszę o grajkach biorących udział w "projektach" to dziękuję za zabawę, ale pewnie oprócz wymęczonej i wyuczonej techniki to raczej niewiele można się spodziewać.
Nic dziwnego że chętnie wracamy do starych kapel i starych przebojów, z czasów gdy ludzie tworzyli spontanicznie i grali to co im serce i dusza podpowiadało, a nie to co wynikało z kalkulacji oraz ram ściśle określonego planu, projektu itd itp
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

brawo James - facet ma dystans do siebie

nie płakał że go pobili tylko powiedział że bójki w polskich barach sa najlepsze... facet zarabia w tysiacach funtów/dolców a poszedł do pubu i wdał sie w bijatyke... szacun mógł pojsc do "mariota" na dancing ale widocznie to ziom i lubi swojscie klimaty a ty cos pierniczysz o tym że jest wyprodukowany a kogo to obchodzi? popatrz na Tytusa Maleńczuka Piekarczyka tez "sie sprzedali'? nie po prostu przychodzi czas na odcinanie kuponów moze jak dojrzejesz to zrozumiesz

Jego megahit po polsku jest jednak najlepszy...

"Kabaret Smile - Błędy Językowe"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piękny głos, piękna muzyka

Uwielbiam jego kawałki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rozrywka

Tropem dinozaurów - Ferie (3 odpowiedzi)

Chociaż wymarły aż 66 milionów lat temu, to wciąż wzbudzają duże zainteresowanie. Mowa o...

Wieczorki taneczne na Garnizonie Kucharia II Gdańsk, ul. Białoszewskiego 6 (7 odpowiedzi)

Wieczorki taneczne na garnizonie przy muzyce na żywo w każdą sobotę w godzinach...

Remcon 2025 (22 odpowiedzi)

Powraca najchłodniejszy festiwal na północy. Przeskok na EXPO był zdecydowanie ciekawym...

do góry