Widok

Janka Wiśniewskiego stoi od hali

Korek totalny. Praktycznie stoi sie w miejscu. Szybciej pójść na nogach
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To

To nie jest żaden żal tylko raport....Do tego służy właśnie żeby informować...to że można szybciej iść to gość poprostu porównał jaki jest korek. Twój komentarz to typowy żal.....
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 8

Z dziką rozkoszą każdego dnia was podziwiam

Jak nie szanujecie własnego czasu, a przede wszystkim czasu dla bliskich. I jeszcze codziennie z pełną świadomością to samo, jak ten chomik w kołowrotku.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 16

Nie zastanawiałeś się, że najwyraźniej musi być naprawdę źle z komunikacją miejską, jeżeli ktoś wybiera samochód nad autobusem/skmką? Poziom życia większości ludzi wzrasta, ludzie średniej klasy się bogacą i stać ich na pojazd, którego po prostu posiadanie już jest lepszym rozwiązaniem od komunikacji miejskiej, która to dla pasażera przez ostatnie 10 lat wprowadziła innowację w postaci ładowarek usb-a (nawet nie usb-c).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Są lepsze rozwiązania

Ja osobiście nie widzę problemu żeby zamiast mojej S klasy wybrać rower i nie jest to dla mnie żadną ujmą na honorze. Moje zdrowie na tym zyskuje, a kierowca się cieszy bo ma dzień wolny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Naprawdę źle to jest z kierowców zdrowiem i kondycją

jeden boi się że się zarazi, drugi nie da rady dojść do przystanku, a autem można na trawnik przy klatce schodowej. Trzecimu wszystko śmierdzi dookoła tylko nie jego tyłek przyklejony przez godzinę do fotela w korku. Weźcie się za siebie bo starość Was zaraz złapie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

A myslales o tym, by zajac sie soba? Masz frajde z roweru to smigaj. Ja nie mam. Ze zbiorkomu Tez nie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

co Ty gadasz na obłuuże 30 min jechałem

estakada jest pusta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tragedia

Olej IE te zakazy, wszystkim ulży, a szybciej będziecie w domu . Na pochybel władzy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

po polsku powiemy pójść pieszo

na nogach to dziwny zwrot
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brak skm 2

Tak sie konczy brak skm na pogorze, oksywie. 1 droga wiec sa korki. I beda wieksze przez nastepne dekady. Ktos kiedys nie przewidzial ze kolej jest sprawniejsza od drog.albo sie zachlysnal tranportem drogowym. Niewydajnym.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Codziennie w godzinach szczytu tak jest i będzie gorzej

Dziękuję, można się rozejść
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry