Widok
Być może też i deweloper ale też na pewno nie wszystkie. Dużo zależy od inwestycji. Powiem więcej raczej większość jest właśnie zadowolona oprócz kilku rodzin bodaj z 2 etapu Agatowej. Obwodnica jest i owszem w planach ale czy i kiedy ewentualnie powstanie jest nieznane. Choć fakt może to kiedyś nastąpić i będzie wówczas nieco uciążliwa. Lisy są na działce położonej w najwyższym miejscu Podgórne i paradoksalnie ewentualna budowa obwodnicy może właśnie skutecznie lisiarza wyruszyć bo one lubią spokój . Czy i jak je czuć zależy w dużej mierze od kierunku wiatru.
Dobra widzę, ze już się napaliłeś i nikt i nic Cię nie przekona do zmiany decyzji.
Jedź sobie na parking OBI pod Fashion House. Postuj sobie dłuższą chwilę i wsłuchaj się w hałas.
Tak będziesz miał za kilka lat. Ekrany nic Tobie nie dadzą. Mieszkać będziesz całe życie, a w ogrodzie nie porozmawiasz.
Pozdro
Jedź sobie na parking OBI pod Fashion House. Postuj sobie dłuższą chwilę i wsłuchaj się w hałas.
Tak będziesz miał za kilka lat. Ekrany nic Tobie nie dadzą. Mieszkać będziesz całe życie, a w ogrodzie nie porozmawiasz.
Pozdro
My też zastanawiamy się nad zielona Sadyba...dziś otrzymałam info od Pana z Am Project że ta nowa metropolitalna ma być 750m od tych domów...hmmm...plany sprawdzałam...sama nie wiem ...o lisiarni nie miałam pojęcia...gdyby nie to to miejscówka wspaniała...I te sądy na wprost ;)
Teraz mieszkam na kowalach Zeusa...obwodnicy nie słyszę wcale ...szalony czuć raczej rzadko...jest ktoś kto się zdecydował na zielona Sadyba 7? Ja myślę nad 8
Teraz mieszkam na kowalach Zeusa...obwodnicy nie słyszę wcale ...szalony czuć raczej rzadko...jest ktoś kto się zdecydował na zielona Sadyba 7? Ja myślę nad 8
Oczywiscie zabronic wszystkiego!!!
Pierszy krok przy budowie domu to nie kupno dzialki tylko zapytania szanownych sasiadow o zezwolenie czy bedzie odpowiadac , kolor elewacji dachowka, a moze garaz nie taki?
Chyba prawo budowlane jasno okresla jak blisko drogi mozna budowac i tylko od kupujacego zalezy czy mu to pasuje czy nie!!! Skoro kupuje z pelna swiadomoscia a widac ze niewiele domow w Zielonej Sadyby zostalo wolnych to jest ok.
Gmina powinna skoncentrowac swoj wysilek na budowie drog bo to dramat, chodnikow i oswietlenia bo jest niebezpiecznie a przedewszystkim kanalizacji bo niestety Jankowo nie jest calkowicie skanalizowane a to chyba normalne nie jest.
Pierszy krok przy budowie domu to nie kupno dzialki tylko zapytania szanownych sasiadow o zezwolenie czy bedzie odpowiadac , kolor elewacji dachowka, a moze garaz nie taki?
Chyba prawo budowlane jasno okresla jak blisko drogi mozna budowac i tylko od kupujacego zalezy czy mu to pasuje czy nie!!! Skoro kupuje z pelna swiadomoscia a widac ze niewiele domow w Zielonej Sadyby zostalo wolnych to jest ok.
Gmina powinna skoncentrowac swoj wysilek na budowie drog bo to dramat, chodnikow i oswietlenia bo jest niebezpiecznie a przedewszystkim kanalizacji bo niestety Jankowo nie jest calkowicie skanalizowane a to chyba normalne nie jest.
Witam. Zielona sadyba. Ostatnio kładli tam przewody do kanalizacji. Wis a vis 3 domu od sadu w wykopie pojawił sie smietnik. Widać, że kiedys było tam jakies wysypisko. Nie wiem na ile Wam to przeszkadza ale moze to jakas podstawa do negocjacji ceny. Lisiarnie chyba juz zlikwidowali. Jak była to w domu bylo ok, ale na zewnarz jak zawialo to ... Generalnie popatrzcie na układ terenu - jak dobrze ppada to macie bajoro na wys. 3 domku od sadu. Aha - no i sad - aktywny i owszem. Ale to oznacza opryski kilka razy dziennie i np ciagle odstraszanie ptakow a to petardami, a to nagranym dzwiekiem sokola .....