Widok
Janowo Park
Inwestycja powstaje w intensywnie rozbudowywanej części Rumi, w sąsiedztwie Błoń Janowskich. W najbliższym sąsiedztwie znajduje się osiedlowe centrum handlowe, sklepy, przedszkola oraz tereny spacerowe. Lokalizacja oznacza także dogodny dojazd do centrum Rumi oraz do Gdyni.
Na osiedlu powstanie 10 budynków wielorodzinnych ze 186 mieszkaniami. Pod budynkami powstaną hale garażowe. Teren ...
więcej
Na osiedlu powstanie 10 budynków wielorodzinnych ze 186 mieszkaniami. Pod budynkami powstaną hale garażowe. Teren ...
więcej
Co wy się tych ścianek działowych tak czepiacie? Miałem kiedyś mieszkanie z gk i nie zauważam żadnej rożnicy, to chhyba jakic chwyt marketingowy. Zamiast tego zapytajcie jak deweloper zabezpiecza inwestycje budując na podmokłym gruncie, bo to dopiero może być problem, jakie ma doświadczenie, ile już wybuował itd.
Pierwszy blok
Kupiłam mieszkanie w pierwszym bloku. Bardzo miła obsługa klienta,widać że im zależy. Do euro stylu nie jestem przekonana, pierwsze osiedla robili solidnie na dobrych materiałach, teraz jak czytałam opinię o ich inwestycjach było bardzo dużo sarg. Gdy dzwoniłam dowiadywać się o mieszkania to zostałam potrakrowana jak g*wno, miałam ochotę przeprosić pana że w ogóle dzwonie i pytam.
Może i willbud nie ma za dużego doświadczenia, ale mnie kupili swoim zaangażowaniem i pomocą. Gdy miałam problem z kredytem byli wyrozumiali i ludzccy. Dałam do przejrzenia panu ktory zna się na budowlance wykaz z jakich materiałów będą budowane miekszania i powiedział, że jest ok - mi to wystarczy.
Może i willbud nie ma za dużego doświadczenia, ale mnie kupili swoim zaangażowaniem i pomocą. Gdy miałam problem z kredytem byli wyrozumiali i ludzccy. Dałam do przejrzenia panu ktory zna się na budowlance wykaz z jakich materiałów będą budowane miekszania i powiedział, że jest ok - mi to wystarczy.
Ja z kolei zupełnie odwrotnie, pełen profesjonalizm, widać, że doświadczenie mają duże, na każde pytanie techniczne odpowiadają szeroko, nie masz wrażenia, że jesteś jednym z wielu w przeciwieństwie do innych małych deweloperów.
Umowy mają b. czytelne, są bardzo znani w trójmieście, bardzo ładnie wykańczają klatki schodowe i zieleń.
Polecam, sam kupiłem na osiedlu Locus w Rumi.
Umowy mają b. czytelne, są bardzo znani w trójmieście, bardzo ładnie wykańczają klatki schodowe i zieleń.
Polecam, sam kupiłem na osiedlu Locus w Rumi.
Olo
W Rumi widziałem ich jedną inwestycje. Wygląda Ok i Mieszkańcy się nie skarżą. Sam zastanawiam się nad zakupem od nich. Euro Styl moim zdaniem zbudował markę a teraz oszczędza. Dodatkowo dodam że tylko Wilbud informuję ze mają problemy z podłączniem do wody miejskiej - miasto nie realizuje umowy na czas. A w Euro stylu gdzie mają być przyłączeni do tego samego wodociągu cisza nie ma problemu ( bo nie ma wody) hehe.
polecam Willbud
razem z moim narzeczonym polecamy firmę willbud. Zakupilismy mieszkanie w tym roku i nie spotkały nas żadne problemy z transakcją przed ani po podpisaniu aktu. Chwalimy sobie współpracę z willbudem w szczególności z kierownikiem Panem Jakubem i Panią projektantką Kają. Willbud jako deweloper wykazuje się dużą pomocą i przychylnością do klienta. Szczerze polecamy zakup mieszkania :)
Byłem na osiedlu w tym i zeszłym roku i jest ok
Byłem na osiedlu w tym (2022) i zeszłym (2021) roku. Jest ok.
Nie widziałem żadnego zalewania, nie widziałem pleśni, nie widziałem grzyba.
Mam tam lokal od prawie 1,5 roku.
Raz zalał mnie sąsiad :)
Mieszkania są w wysokim standardzie, mój lokal wzrósł w tym czasie na wartości o 3000 zł / m2.
Nie widziałem żadnego zalewania, nie widziałem pleśni, nie widziałem grzyba.
Mam tam lokal od prawie 1,5 roku.
Raz zalał mnie sąsiad :)
Mieszkania są w wysokim standardzie, mój lokal wzrósł w tym czasie na wartości o 3000 zł / m2.