Widok

Jaracz

Zakaz palenia na przystanku!!!! IGNORUJĄ!!!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fakt ignorują. Nie każdy chce to wdychać. Nie żebym się czepiał ale publikacja wizerunku też nie jest spoko.
popieram tę opinię 119 nie zgadzam się z tą opinią 27

Jest spoko

On ma nas w życi, to my jego ochronę wizerunku też.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 15

Kimże jesteś aby szeryfować ?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10

Tuskowy

To szeryfuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

W PRL

W PRL większość paliła i wszędzie i nikt problemu nie robił. Teraz jakieś cnotkowate społeczeństwo. Jak ci rząd karze bez majtek chodzić to też się dostosujesz? Fajne lata w zadymionych pubach. Przynajmniej pranie się robiło. Zwróć uwagę albo odejdź jak nie pasuje a nie zdjęcia cykasz
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 24

I teraz ci niecnotkowaci, którym nikt problemu nie robił

nabijają statystyki zachorowań na raka płuca. Świetny deal!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

~

Co do ostatniego zdania to się zgadzam. Aczkolwiek sam (jeszcze) jaram i zawsze znajdując się w miejscach publicznych/zatłoczonych odbijam na dystans co by innych ludzi nie truć tym syfem. Robiłem tak zanim rząd kazał i będę robił jak rząd przestanie kazać. Nazywa się to poszanowanie drugiego człowieka.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zapalili nic z tego sobie nie robi. Chciał zaistnieć, więc błagał. Buractwo należy potępiać.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 35

Niech pali

Sam się truje
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

Skąd wiem to jest rodo i nie można publikować wizerunku osób bez zgody mam nadzieję że ten pan to zobaczy i zgłosi tam gdzie trzeba
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8

Hehe fajna torebeczka no co wy Gdańszczanie tacy nietolerancyjni ????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jaracz

Trzeba było podjeść do mnie i zwrócić mi uwagę albo co kolwiek powiedzieć nie życzę sobie udostępniania mojego wizerunku. Sprawę już zgłosiłem na policję zrobiłem zdjęcie na dowód jak byś chciał to usunąć. Gratuluję za brak odwagi i tego że jesteś mocny tylko w internecie.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7

Bardzo dobrze, mam nadzieję że donosiciel będzie miał problemy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Następnym razem ktoś ci tego eęta w mordzie zgasi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zakazy

Każda po chodniku i trawniku też zabroniona a kurierzy nadal to robią
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

i palacze mówią, że psy sr*ją

kiedy ich truchlsny wydech śmierdzi na przystankach, w przejściach podziemnych czy przed samymi wejściami do centrów handlowych
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do tego najpewniej każdy jaracz to pijak!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

i złodziej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak jara i popija to musi mieć lepkie ręce.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

statystycznie, tak

zawsze stoją przed wejściami i palą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powinny wrócić naklejki i tabliczki, bo nie każdy wie o zakazie...

Polacy w większości już przywykli, że w przestrzeni publicznej nie wolno palić i nie są do tego konieczne zakazy, zdarzało się owszem że ktoś szedł z fajką i dymił jak lokomotywa, ale były to już coraz rzadsze sytuacje. Mam wrażenie że nasi goście nie zdają sobie sprawy z zakazu, palą wszędzie, a że mają durny zwyczaj gadać przez telefon na cały regulator, trudno o pomyłkę. Ostatnio szłam przez tunel na Hynka (przejście łączące Zaspę z Wrzeszczem) i facet stał na schodach, już pod zadaszeniem, palił jak smok jakieś paskudztwo i słuchał jakiegoś radia przez telefon. Cały dym wiatr wwiewał do tunelu, śmierdziało aż z drugiej strony. Na zwrócenie uwagi powiedział zdziwiony, że przecież pada i wieje, to się schował...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

To dlaczego nie dzwonicie na straz miejska i nie zglaszacie ich?

A no tak. Bo zanim przyjada to albo spali fajke albo juz pojedzie autobusem. Dlatego ten przepis jest martwy i to absurd a winna jest mentalnosc ,chlopow' polskiego spoleczenstwa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A stoi ktoś?

Czy komuś on przeszkadza? Ludzie więcej śmiechu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Owszem

Przeszkadza, i nie ja nie będe odchodził kawałek dalej by nie wąchać smrodu. Bo z jakiejj racji skoro ja nie popełniam wykroczenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy przepis zezwala, gdy nikt inny nie stoi?

Zabrania i nie czyni wyjątków dla kalekich czy przyjezdnych. Skoro gdzieś się wybierasz, to zapoznaj się z przepisami tam obowiązującymi. A jeśli nie chcesz, to płać mandaty! Obecnie ludzie się zrobili leniwi do tego stopnia, że nie chce im się odejść te 15 kroków z fajką! Bo skoro taka sok skm nie rusza du.y na przystanku Gdynia Główna, mając kamery a do peronu 50 m, to czego oczekiwać od SM czy milicji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry