Widok
Jarek-opinia
Jestem stałym bywalcem tego typu miejsc. moja ocena na temat Waszej restauracji jest średnia. Tego typu jedzenie jadałem w wielu innych miejscach. nawet jeden z waszych pracowników wraz z kolegą robił dla mnie catering i powinniście go obsadzić w roli mastera , chociaż nie wiem jak mozna trzymać konkurencję pod jednym dachem ! wiem że sushi może smakować znacznie lepiej.ryż jest niedogotowany, algi nie do zgryzienia. Nie polecam!
Moja ocena
Hashi Sushi
kategoria: Sushi
obsługa: 3
menu: 2
jakość potraw: 3
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: -
ocena ogólna: 3
3.0
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Szanowny Panie,
to, że wodorosty są twarde świadczy o ich kruchości i świeżości. Ryż od początku działalności restauracji gotujemy tym samym sposobem i jeszcze nigdy nie był zbyt twardy. Gdyby miało miejsce takie zdarzenie to na pewno byśmy nie serwowali go naszym Klientom. Miło nam również słyszeć, że nasi pracownicy są rochwytywani również po godzinach pracy. Świadczy to tylko o tym, że ceni Pan sobie sushi w wykonaniu naszych sushimasterów.
Pozdrawiam
to, że wodorosty są twarde świadczy o ich kruchości i świeżości. Ryż od początku działalności restauracji gotujemy tym samym sposobem i jeszcze nigdy nie był zbyt twardy. Gdyby miało miejsce takie zdarzenie to na pewno byśmy nie serwowali go naszym Klientom. Miło nam również słyszeć, że nasi pracownicy są rochwytywani również po godzinach pracy. Świadczy to tylko o tym, że ceni Pan sobie sushi w wykonaniu naszych sushimasterów.
Pozdrawiam
Odpowiedź obiektu
Szanowny Panie,
to, że wodorosty są twarde świadczy o ich kruchości i świeżości. Ryż od początku działalności restauracji gotujemy tym samym sposobem i jeszcze nigdy nie był zbyt twardy. Gdyby miało miejsce takie zdarzenie to na pewno byśmy nie serwowali go naszym Klientom. Miło nam również słyszeć, że nasi pracownicy są rochwytywani również po godzinach pracy. Świadczy to tylko o tym, że ceni Pan sobie sushi w wykonaniu naszych sushimasterów.
Pozdrawiam
to, że wodorosty są twarde świadczy o ich kruchości i świeżości. Ryż od początku działalności restauracji gotujemy tym samym sposobem i jeszcze nigdy nie był zbyt twardy. Gdyby miało miejsce takie zdarzenie to na pewno byśmy nie serwowali go naszym Klientom. Miło nam również słyszeć, że nasi pracownicy są rochwytywani również po godzinach pracy. Świadczy to tylko o tym, że ceni Pan sobie sushi w wykonaniu naszych sushimasterów.
Pozdrawiam