Widok

Jarmark Bożonarodzeniowy 2024

Jarmark Bożonarodzeniowy 2024 Temat dostępny też na forum:
Od 22 listopada do 23 grudnia w historycznym centrum Gdańska znów będzie można poczuć wyjątkowy, świąteczny klimat. Unikatowa mieszanka smaków, zapachów, kolorów i dźwięków sprawi, że czas przygotowań do świąt upłynie nam w radosnej atmosferze.Godziny otwarcia JarmarkuNiedziela - czwartek: 12:00 - 20:00Piątek - sobota: 12:00 - 21:00Jarmark Bożonarodzeniowy Gdańsk 2024 - MAPAJarmark ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

za rok bedzie jak u niemca

za rok moze byc tak jak wczoraj w Nienczech

Jarmark

W tegorocznym jarmarku zauważam ogrom alkoholu - sponsorzy?. Przechodząc, a właściwie przeciskając się wsród tłumu odwiedzających większość stoisk to grzane wino, wódka. Smutne to bardzo. Od samego zapachu można się upoić alkoholem. Szkoda, że jest znikoma ilość rzemieślników. Paru w Zbrojowni. Nie ma zachowanych proporcji . Z tego względu nie jest on dla mnie żadną atrakcją. Rozochoceni alkoholem ludzie są tylko udręką dla mieszkańców. Co całe to zdarzenie ma wspólnego ze świętami?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A wolisz tylko reklamy rutinoscorbinu? Poza tym kto w dzisiejszych czasach ogląda reklamy?

O krok od tragedii

Niekontrolowana ilość ludzi. Przejść się nie da. Wielkie psy bez kagańca. Ochydne toalety. Dużo za drogo. Parkingu brak. Chyba się National Geographic ranking pomylił.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

ofiara wlasnego sukcesu:-)

weekendowo nie do pokonania, albo z duza, bardzo duza cierpliwoscia do kolejek:-) parkingow kolejek skm tramwajow:-) no ale dojazd to inna para kaloszy....
Chyba ten teren jest za maly za ciasno tam jest zwrociliscie uwage? W Wiedniu to oczywiscie troche nad wyraz porownanie ale, jest duzo wiecej ludzi na, ale znowu przez rozmiar, powierzchnie na ktorej jarmark stoi jest luzniej, luzniej jest.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tłumy!

Zgadzam się, tłumy koszmarne. Rzeczywiście praktycznie nic nie widać, bo idzie się (dosłownie!) z nosem na plecach osoby przed nami. Tłum płynie, wydostanie się z tego nurtu wymaga zdolności iście pływackich. Byłam z dwójką dzieci, trzymałam je za ręce za sobą za plecami i "torowałam" nam drogę. Nawet nie próbowałam skorzystać z karuzeli czy "beczek", bo kolejki potężne. Może to ładnie wygląda "z lotu ptaka", ale w tym tłumie to... Cóż, wątpliwa przyjemność. Zastanawia mnie kwestia bezpieczeństwa w takim ścisku - w razie jakichkolwiek paniki, byłoby trudno wyjść z tego cało. Wyszłam stamtąd z ogromną ulgą...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wstydem można nazwać właśnie ulokowanie parkingu na Targu Węglowym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na wsi nie organizuje się jarmarków. Może warto pomyśleć o przeprowadzce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tak, Twój wpis to czysta żenada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jarmarki i targi zawsze były organizowane w centrach miast, a nie na ich obrzeżach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wyprowadz sie na wies.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

We Wiedniu juz w listopadzie masz jarmark. Tak bardzo Ci to przeszkadza ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ale w biedrze bedziesz szaleć przed swietami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak sie jest takim ignorantem jak Ty to sie nie wie. Pisza o tym co jakis czas.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak juz to tępi. Jak sie innych poucza to wypada znac zasady pisowni ojczystego jezyka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkancy chyba zdaja sobie sprawe, ze mieszkaja w miescie a nie na wsi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

2 jarmarki w ciagu roku to fakt, ze ogrom lol
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Piszą ,że najlepszy jarmark na pewno najdroższy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rozrywka

Baltic Sail 2026 (5 odpowiedzi)

Już w przyszłym roku wyjątkowy jubileusz - 30. Baltic Sail Gdańsk, które już od trzech dekad...

Wyścig pływacki dookoła Molo im. Jacka Starościaka (13 odpowiedzi)

Na to wydarzenie czeka z pewnością wielu fanów pływania w wodach otwartych. Kultowy Wyścig...

Teatr Leśny | Gdańskie Noce Jazsowe: Michał Bąk Quartetto plus + finał rezydencji Wilna w Gdańsku (13 odpowiedzi)

"Gdańskie Noce Jazsowe" wracają do Teatru Leśnego w nowej odsłonie. Przed nami dwa weekendy z...

do góry