Widok

Jarmark Bożonarodzeniowy 2024

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Od 22 listopada do 23 grudnia w historycznym centrum Gdańska znów będzie można poczuć wyjątkowy, świąteczny klimat. Unikatowa mieszanka smaków, zapachów, kolorów i dźwięków sprawi, że czas przygotowań do świąt upłynie nam w radosnej atmosferze.Godziny otwarcia JarmarkuNiedziela - czwartek: 12:00 - 20:00Piątek - sobota: 12:00 - 21:00Jarmark Bożonarodzeniowy Gdańsk 2024 - MAPAJarmark ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]W dniach 22 listopada - 23 grudnia 2024 w historycznym centrum Gdańska znów będzie można poczuć wyjątkowy, świąteczny klimat. Unikatowa mieszanka smaków, zapachów, kolorów i dźwięków sprawi, że czas przygotowań do świąt upłynie nam w radosnej atmosferze.[/lead][srodtytul]Godziny otwarcia Jarmarku[/srodtytul]Niedziela - czwartek: 12:00 - 20:00Piątek - sobota: 12:00 - ...
więcej
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

20 zł to chyba dawno nieaktualne
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żenada. Miesiąc czasu.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polska wieś znów zjedzie. I sypialnie i pijalnie z gdanska zrobila. Miasto menelstwa.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8

na temu wszystko znajdziesz co tam będzie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żart

A ja mam pytanie. Czy ceny na Jarmarku w tym roku będą tak samo przegięte, jak w ubiegłym? Czy może pójdziemy na rekord za szaszłyka? Trzeba mieć narąbane w głowie, żeby tam iść i zostawiać tyle kasy na to bylejakiej jakości żarcie. A ten smród, gdy się przechodzi koło straganów...tort z komunii się cofa!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ceny dla lewactwa
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dosłownie!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

To nie jest zabawa dla mieszkańców tylko dla turystów.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

W grudniu już dawno tego spędu tam nie będzie !

Więc się nie martw nic z Chińszczyzny tam nie kupisz !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

W tym roku 30 - 40 zł musisz szykować

A za piwo 25 zł.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tez bo moge w scisku bezkarnie takie jak ty molestowac

Inzynier z afryki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak przy okazji

Tego i poprzedniego jarmarku.......jakieś dochody organizator ma z tych imprez . Czy jakaś część pieniędzy jest może!!! przekazywana dla mieszkańców - jako rekompensata za niedogodności i utrudnienia. Widomo ,ze organizator skubie wystawców równo!!! za dostęp do straganu . A KTO ? ponosi koszt podłączenia do elektryki i korzystania z podłączeń. Czy znowu na śmietnikach będzie się przelewało i śmierdziało starym zużytym olejem???!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najlepiej zacznijcie już w październiku wieszać świąteczne ozdoby tak jak reklamy świąteczne są już w tv od początku listopada.To jest chore !!!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Byłem kilka lat temu...

Może i pomysł spoko tylko po co w listopadzie? Dzieciaki namówiły nas na bigos. Dramat,kapusta z wodą z 3 dychy. Tylko o to mam pretensje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

To od jutra czy od dzisiaj? Bo niby od 22, ale jutro oficjalne otwarcie. Dzisiaj, też można się załapać?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]W dniach 22 listopada - 23 grudnia 2024 w historycznym centrum Gdańska znów będzie można poczuć wyjątkowy, świąteczny klimat. Unikatowa mieszanka smaków, zapachów, kolorów i dźwięków sprawi, że czas przygotowań do świąt upłynie nam w radosnej atmosferze.[/lead][srodtytul]Godziny otwarcia Jarmarku[/srodtytul]Niedziela - czwartek: 12:00 - 20:00Piątek - sobota: 12:00 - ...
więcej
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry