Widok
Jarmark św. Dominika 2025
Opinie do imprezy: Jarmark św. Dominika 2025 , 26 lipca 2025 - 17 sierpnia 2025
Dwa pytania
Czy Ciebie coś w twoim życiu cieszy i jest coś z czego jesteś zadowolony? I drugie pytanie , czy Ty sam siebie choć trochę lubisz czy spoglądając rano w lustro od razu masz ochotę napisać krytyczny komentarz ? Zadaję sobie te pytania bo mimo ze wiedziałeś co to Jest Jarmark Dominikański i tak tam poszedłeś żeby się do końca zdołować .Może po prostu lubisz być wiecznie skwaszony . Podpowiem ci coś , ty tam więcej nie idź .
Z roku na rok co raz gorszy..
Kiedyś był jarmark ! Koncerty,imprezy i wspólna zabawa.. W tym momencie jarmark to istna tragedia. Działa na zasadzie wystawimy jak najwięcej stoisk może sie nie połapią że nie ma atrakcji :)
Mam nadzieję że w tym roku sanepid zawita ! Jeśli są tak wielkie kwoty za wszystko, to lepiej niech jest to świerze..
Za 58 zł Gwarantujemy grypę żołądkową i to aż 5cio dniową
Mam nadzieję że w tym roku sanepid zawita ! Jeśli są tak wielkie kwoty za wszystko, to lepiej niech jest to świerze..
Za 58 zł Gwarantujemy grypę żołądkową i to aż 5cio dniową
Deszcz wystraszył wystawców
Jarmark trwa, a raczej powinien trwać 3 dzień, jednak wystawcy przestraszyli się deszczu i postanowili nie przyjść do pracy. Na starówce sporo turystów, w rozkładzie jarmark powinien trwać, niektórzy specjalnie zaplanowali sobie ten dzień na odwiedzenie stanowisk jednak sprzedawców brak. Naprawdę deszcz tak odstrasza? Duży zawód i brawo dla kilkunastu punktów, które się otworzyły, mam nadzieję że w następnych latach organizatorzy pomyślą o jakiś przepisach i zobowiązaniach względem sprzedawców.
Totalna beznadzieja toalety otwarte od 9:30 idziesz to pani sprzata istna porażka do tego małe tolatety że z dzieckiem nie wejdziesz do tego bałaganu po drugie drogo pajdą że smalcem i dodatkiem 35zl a jakby tego mało było to pchi targ niektóre dzieci zamiast sprzedawać biegają przeklinają śmiecą krzyczą bardzo słabo