Widok

Jarosław Wałęsa kandydatem PO na prezydenta Gdańska

Opinie do artykułu: Jarosław Wałęsa kandydatem PO na prezydenta Gdańska.
Artykuł na temat: Wybory samorządowe 2018

Zgodnie z przewidywaniami Jarosław Wałęsa został dziś oficjalnym kandydatem Platformy Obywatelskiej na prezydenta Gdańska.

Kilkanaście minut po godz. 12, rada powiatu miasta Gdańska Platformy Obywatelskiej podjęła decyzję, że jej kandydatem w wyborach na prezydenta miasta będzie deputowany do Parlamentu Europejskiego Jarosław Wałęsa.

O tym, że Platforma Obywatelska postawi na Wałęsę mówiło się od dawna. Pierwotnie zarząd PO swojego kandydata miał ogłosić wczesną wiosną. ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

już na tatusia judasza zagłosowałem

wystarczy a Polaków za to przepraszam ale mnie też oszukało SB.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Coraz mniej się dziwie wyborcom PO i reszcie nowoczesnych ONI naprawdę nie mają mózgów .Moja partia jeszcze nie powstała ,pozdrowienia.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

czy PiSiorki już zgrzytają dziurawymi zębami?

poszły w dziady pisowskie gumofilce. w toruniu sobie spa zażywać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 24

mafia przejmuje kontrole

Jak wygra to Gdańsk przejmie mafia! Wszyscy tylko nie ta rodzina przestępcza!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nikt nikomu nic nie zabierał

Historia ma być prawdziwa a nie pisana pod "panującego", oj Marek, Marek, na wagarach byłeś albo uczyłeś się innej historii:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

gili gili ... PiSmrodzie :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Skąd się tacy jak ty biorą,głupota aż buzuje.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie

Wygra 1ture . Według nowej ordynacji nawet jak będzie miał więcej niż 50 procent to jest 2 tura. Między turami postawią mu zarzuty i wtedy nie będzie 2 tury tylko z automatu Arciszewska zostanie prezydentem jako ta która ma drugie miejsce pod względem liczby głosów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tacy głupi gdańszczanie nie są

Walesa haha oj marzy sie coś nierealnego takim prostym ludziom bez wykształcenia.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dobrze że nie mieszkam w Gdańsku
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ejjj, dlaczego wycofali Ewę Lieder?! :(
Zdążyłam przeczytać już o niej artykuł na 3miasto peel i co? Tyle czasu zmarnowane :( Wstyd!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Chociaż cenię solidarnościowe dokonania byłego Prezydenta L. Wałęsy, to myślę że obecne jego postępowanie, zachowanie i wypowiedzi (szczególnie niestosowne i osobiste dot. żony Danuty) mogą bardzo zaszkodzić Panu Jarosławowi w kandydowaniu na Prezydenta Miasta Gdańska.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
do góry