Widok

Jarosław Wałęsa kandydatem PO na prezydenta Gdańska

Opinie do artykułu: Jarosław Wałęsa kandydatem PO na prezydenta Gdańska.
Artykuł na temat: Wybory samorządowe 2018

Zgodnie z przewidywaniami Jarosław Wałęsa został dziś oficjalnym kandydatem Platformy Obywatelskiej na prezydenta Gdańska.

Kilkanaście minut po godz. 12, rada powiatu miasta Gdańska Platformy Obywatelskiej podjęła decyzję, że jej kandydatem w wyborach na prezydenta miasta będzie deputowany do Parlamentu Europejskiego Jarosław Wałęsa.

O tym, że Platforma Obywatelska postawi na Wałęsę mówiło się od dawna. Pierwotnie zarząd PO swojego kandydata miał ogłosić wczesną wiosną. ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jakież to "wykształcenie " ma młody bolek ?

Stary bolek wysłał go za nasze pieniądze do USA , gdzie kupił mu dyplom jakiejś śmiesznej szemranej szkółki. Bo Harward to chyba nie był ??
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

.....

współczuje takiego myślenia,NIE zyczę Tobie takiego rozwalonego motocykla i tragedii w rodzinie,Moze TY kiedyś doczekasz się takich wnuków.....nie życzę ....ale zgodnie z przysłowiem....nie śmiej się bratku z cudzego wypadku....Nie znasz dnia ani godziny....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Syn znanego kapusia.

Kwalifikacje na prezydenta Gdańska aż nadto wysokie.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

nich

Dzięki niemu żyjesz w wolnym kraju.....ale jak słuchasz pisiorów i Torunia i ich haniebne wypowiedzi...trudno.. współczuję.ich kłamstwa,hipokryzję i nam się należy......dojna krowa wróciła czekali na nią i nie widzisz ,że chcą wprowadzić dyktatorskie rządy...pomyśl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

a kto to jest ten Jarosław

no kto to jest ?
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1

TAK

da radę,gdańszczańie zaufajcie Jarosławowi Wałęsie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Za to Ty nie masz żadnego toku rozumowania

Mieszka w Gdańsku, pracuje w Brukseli
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Kaczyński nie ma tytułu naukowego

Jest takim profesorem jak Pawłowicz
Czyli tutuł profesora nadany
Matko ale elektorat pisu ma niski poziom wiedzy i intelektu
same nieuki
nic niewiedzą i na niczym się nie znają, co widać tu na forum
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11

Jarosław Wałęsa

Wałęsa na pewno poradzi sobie na stanowisku Prezydenta Miasta Gdańska...,gdańszczanie zaufajcie mu....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 26

Żebyś nawet w następnych wcieleniach tu wrócił i kilka żyć przeżył to i tak Bartoszewskiemu nie dorównasz.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jarosław

Jarosław Wałęsa jest bardzo dobrym kandydatem na prezydenta Gdańska...Człowiek młody wykształcony,inteligenty,gdy słucham z nim, różnych wywiadów w TV jestem oczarowana,Szkoda ,że Adamowicz nie chce oddać pałęczki i oddstąpic od wyborów,Swoje zrobił wystarczy.....nigy nie głosowałam na pis.....i nigdy nie zagłosuję....mam nadzieję ,że polakom w końcu otworzą się oczy.....mały dyktatorek kaczuszka mściwy haniebny człowiek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 34

nie rozumiem

ogolony
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

No tak ,ciekawy wybór ,między cholerą a dżumą,bardzo przemyślane.Gratuluję intelektu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

ciekawostki...

W sumie to chciałem głosować na Wałęse ale jak czytałem jego program to oddam swój głos na Adamowicza ....byle nie PIS !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 22

Jak zwykle tłuk z ciemnego luda smoleńskiego nie potrafi odczytać prostego tekstu.

spłyniesz do oczyszczalni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie nie nie nie i tyle w temacie
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry