Widok
Jasełka
Opinie do spektaklu: Jasełka.
Nawiązując do tradycji Świąt Bożego Narodzenia Teatr Junior przygotował spektakl p.t. CODZIENNE JASEŁKA ANIOŁKA I DIABEŁKA z udziałem 150 dzieci!!! W drugiej części zapraszamy na koncert najpiękniejszych polskich kolęd również w wykonaniu dzieci i młodzieży Teatru Junior. Bilety w cenie 5 zł do nabycia w kasie teatru
Przejdź do spektaklu.
Nawiązując do tradycji Świąt Bożego Narodzenia Teatr Junior przygotował spektakl p.t. CODZIENNE JASEŁKA ANIOŁKA I DIABEŁKA z udziałem 150 dzieci!!! W drugiej części zapraszamy na koncert najpiękniejszych polskich kolęd również w wykonaniu dzieci i młodzieży Teatru Junior. Bilety w cenie 5 zł do nabycia w kasie teatru
Przejdź do spektaklu.
Rewelacja!!!! WIIDZIAŁEM 19.12.2004R.
Ta edycja Jasełek to coś nadzwyczajnego. Wprost rewelacja! Skąd wzięliście tego młodego pianistę i kompozytora? Czy ten chłopiec mieszka tu- w Gdyni?Jeszcze nie widziałem takiego talentu.Chyba urodził się w fortepianie? Pokażcie go jeszcze gdzieś- ma facet wieeeeeeeeeeelki talent!!!
Super!Byłem dzisiaj z klasą na jasełkach!
No, wreszcie coś dla takich jak my, a nie sztywna gadka.Jasełka podobały mi się niezwykle.Świetny taniec piosenki, stroje.Ten pianista niźle grał.Będą z niego ludzie! Nawet nie wiedziałem, jak mogą szybko palce poruszać się po klawiaturze.Też bym tak chciał.Czy tak grają tylko niektórzy , czy każdy może to osiągnąć.Bajerancko! Zgadzam się z Olkiem - ma chłopak taleeeeeeeeeeeeeeeent!!!!!
Gdyby nie omen
Gdyby nie ten mały straszny wyjący i grający na forepianie chłopec o wyglądzie OMENA spektakl byłby całkiem dobry.
Ewidentnie było widać i przedewszystkim słychać że ludziom się on nie podobał (najwyżej babciom i mamom:| ) i że słuchanie go ich nudżyło....ogólnie było by dobrze gdyby nie omen
Ewidentnie było widać i przedewszystkim słychać że ludziom się on nie podobał (najwyżej babciom i mamom:| ) i że słuchanie go ich nudżyło....ogólnie było by dobrze gdyby nie omen
Byłam na jasełkach
Byłam na Jasełkach-takie sobie. Aktorzy mylili się, nierówno śpiewali nie wszyscy wiedzieli co mają robić. Ale przedewszystkim dobry pomysł żeby wystąpiły dzieci.Dużo dobrej muzyki i ładne piosenki.Najbardziej podobały mi się kolory i dekoracje,a najciekawszy był pomysł z panem Bogiem.
SUPER
jestem mamą 10-cio letniej dziewczynki, która w grudniu 2004 grała w Jasełkach. Dla mnie ten spektakl był niezwykły; z piękną muzyką , tańcem i śpiewem. Ogromne wrażenie robi chór młodzieży na scenie śpiewający jak zupełnie profesjonalni wykonawcy. A maluchy? ... zawsze są słodkie i kochane, i nawet, jeśli coś nie wyjdzie, nikt z widzów im nie ma tego za złe. Dziwię się, że niektórzy uczestnicy tego spektaklu potrafią powiedzieć, że był do niczego. Może nie umiecie docenić własnej pracy? A może nie powinniście chodzic na te zajecia do Juniora, skoro tak Wam się to nie podoba? Serdeczne dzięki za spektakl dla p. Małgosi, p. Moniki i p. Ani za przygotowanie dzieci...