Widok

Jasień Bulwary

Jasień Bulwary Jasień Wiszące Ogrody Kiełpinek Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstanie w intensywnie rozwijającej się części Gdańska. Lokalizacja zapewni mieszkańcom dobre skomunikowanie z całym Trójmiastem. Do śródmieścia można szybko dotrzeć trasą WZ, natomiast obwodnica zapewnia sprawne połączenie z bardziej oddalonymi dzielnicami trójmiejskiej metropolii. Infrastrukturę komunikacyjną uzupełniają kolej metropolitalna z przystankiem PKM Kiełpinek oraz ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

osiedle jasień bulwary

Czy można dowiedzieć się coś więcej o tym osiedlu, terminy budowy,plany mieszkań, ceny itp.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 4

Moda na nazwy inwestycji nie przestaje śmieszyć

Proponuję wzbogacić nazwę: "Jasień bulwary and Szadółki open Spa"
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 32
Warto Jsien polecam;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
czy to nie jest przypadkiem przemysłowa część jasienia gdzie nie ma nic oprócz nieużytkow, firm, magazynow i stacji benzynowych ?
Czy to jest tam gdzie mi sie wydaje ?
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 11
Wydaje się spoko ale jednak trochę daleko od centrum...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Bardzo cicha okolica i blisko do centrum
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wydaje się być fajne kameralne osiedle,dobrze skomunikowane (trasy) i sąsiedztwo z jeziorem jest ineresujCO
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hala garżowa

Brak możliwości zakupu miejsca w hali garażowej do mieszkania dwupokojowego! Skandal! Nie ma chyba osiedla w Trójmieście gdzie nie ma problemów z parkowaniem auta! Kupując mieszkanie chce mieć też swoje miejsce gdzie mogę postawić auto.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ponoć ma to coś wspólnego z dopłatą mdm. Miejsca garazowane sa rezerwowane dla mieszkań bez dopłat. Chyba ze zostaną to bedą do ogólnej sprzedaży.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie...tez dzwonilem, do malych mieszkan nie ma miejsc w hali...troche nonsensowne.... i do tego miejsca naziemne na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy".... to cos nie tak.... :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najpierw niech będzie Cię stać na zakup mieszkania bez kredytu na 40 lat a potem wołaj o miejsce garażowe
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

kupuję tam mieszkanie - miejsca garażowe nie mają związku z dopłatą mdm, a z ceną mieszkania. miejsca w hali są zarezerwowane tylko dla najdroższych mieszkań.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kupuje również i miejsce mam w hali garazowej :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej ! Jestem zainteresowana tym osiedlem, w sumie to rozwazam takze wiszace Ogrody.

Wiecie moze do jakiej szkoly podstawowej bedzie prznalezec rejonowo to osiedle? Czy tak jak wiszace Ogrody do szkoly w kokoszkach, czy na Jasieniu?

Czy nie obawiacie sie mieszkac polozobych tak blisko wody? Nie znam sie zupelnie, ale jakos tak mam obawy co do tej kwestii.

POzdrawiam przyszlych mieszkancow:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo długo czekałam na tą inwestycję, niestety dużeeeee rozczarowanie. Miejsce mające potencjał, a tu jakieś bloczki z mini balkonikami, "salonem"+kuchnia 22m! Myślałam, że tylko mnie poraziła informacja z miejscami postojowymi, ale jak czytam opinie to widzę, że nie jestem sama! Jak można budować mieszkania z za małą liczbą miejsce w hali garażowej!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiszące ogrody na pewno są bardziej atrakcyjnie jeżeli chodzi o komunikacje - bliskość pkm, no i oczywiście infrastruktura osiedlowa która jest już gotowa - sklepy bankomaty itp. Jasień Bulwary ma za to bardziej atrakcyjną cenę, i jak dla mnie jezioro to ogromny plus :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ile byś chciała zmieścic miejsc parkingowych pod małym blokiem? Moze chciałabyś 2 poziomowy? Zdecyduj sie na inna lokalizację i bedzie lepiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2