Widok
Jasień Bulwary
Inwestycja powstanie w intensywnie rozwijającej się części Gdańska. Lokalizacja zapewni mieszkańcom dobre skomunikowanie z całym Trójmiastem. Do śródmieścia można szybko dotrzeć trasą WZ, natomiast obwodnica zapewnia sprawne połączenie z bardziej oddalonymi dzielnicami trójmiejskiej metropolii. Infrastrukturę komunikacyjną uzupełniają kolej metropolitalna z przystankiem PKM Kiełpinek oraz ...
przeczytaj więcej o inwestycji
przeczytaj więcej o inwestycji
Hej ! Jestem zainteresowana tym osiedlem, w sumie to rozwazam takze wiszace Ogrody.
Wiecie moze do jakiej szkoly podstawowej bedzie prznalezec rejonowo to osiedle? Czy tak jak wiszace Ogrody do szkoly w kokoszkach, czy na Jasieniu?
Czy nie obawiacie sie mieszkac polozobych tak blisko wody? Nie znam sie zupelnie, ale jakos tak mam obawy co do tej kwestii.
POzdrawiam przyszlych mieszkancow:)
Wiecie moze do jakiej szkoly podstawowej bedzie prznalezec rejonowo to osiedle? Czy tak jak wiszace Ogrody do szkoly w kokoszkach, czy na Jasieniu?
Czy nie obawiacie sie mieszkac polozobych tak blisko wody? Nie znam sie zupelnie, ale jakos tak mam obawy co do tej kwestii.
POzdrawiam przyszlych mieszkancow:)
Bardzo długo czekałam na tą inwestycję, niestety dużeeeee rozczarowanie. Miejsce mające potencjał, a tu jakieś bloczki z mini balkonikami, "salonem"+kuchnia 22m! Myślałam, że tylko mnie poraziła informacja z miejscami postojowymi, ale jak czytam opinie to widzę, że nie jestem sama! Jak można budować mieszkania z za małą liczbą miejsce w hali garażowej!!!