Widok

Jasień Bulwary

Jasień Bulwary Jasień Wiszące Ogrody Kiełpinek Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstanie w intensywnie rozwijającej się części Gdańska. Lokalizacja zapewni mieszkańcom dobre skomunikowanie z całym Trójmiastem. Do śródmieścia można szybko dotrzeć trasą WZ, natomiast obwodnica zapewnia sprawne połączenie z bardziej oddalonymi dzielnicami trójmiejskiej metropolii. Infrastrukturę komunikacyjną uzupełniają kolej metropolitalna z przystankiem PKM Kiełpinek oraz ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Według mnie ogólnodostępne miejsca to najlepsza z możliwych opcji. Nie mam gwarancji gdzie zaparkuje, ale zawsze gdzieś zaparkuje. Jeśli ma się jedno "wykupione" miejsce i przyjeżdża ktoś znajomy czy rodzina na święta gdzie ma parkować? Miejsc wspólnych praktycznie nie ma, albo są ciągle zastawione najczęściej przez te same auta. Z perspektywy użytkownika i obserwatora miejsce zewnętrzne przypisane do mieszkania czy osoby to nie jest praktyczne rozwiązanie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dym z działek

Szadółek nie czuć nic a nic, wszystko leci w str ujeściska. Gorzej z dymem z działek zimą. Większość tych działek jest zamieszkane przez cały rok, i kopcą w piecach aż strach. Nie wiem czy da się coś z tym zrobić. Poza tym wszystko super
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zrób z puszki apartamet

Możesz sobie zrobić ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chciałam dać kciuk w górę i zle mi się kliknęło ;)
Mieszkanie kupione, lada dzień odbiór - mam nadzieje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jednak sie tu ktos pomylil i kosztuja od 5300za m2 :>

XD

No ja nie wiem w moim mieszkaniu na tym osiedlu mam 3m na 1,5m to nie jest taki mini balkon xD a salon z kuchnią 22m2 , ja mam 35m2 salon z kuchnią wszystko zależy jakie mieszkanie wybierasz i jaki metraż xD