Widok
Jasień Park
Jasień Park powstał w spokojnym, ale intensywnie rozwijającym się pod względem infrastrukturalnym obszarze Gdańska. Mieszkańcy osiedla korzystać mogą z zaplecza dzielnicowego Jasienia oraz handlowego Szadółek. Przez ulicę Kartuską szybko można dojechać do centrum Gdańska, a szybki wyjazd na obwodnicę zapewnia komunikację z resztą aglomeracji oraz łatwy wyjazd na autostradę.
Projekt inwestycji zakładał realizację łącznie 5 budynków mieszkalnych, w ramach których powstało ok. 250 mieszkań o ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
Budynki dobrze wykonczone w czesci wspolnej
Duzo miejsc parkingowych nieodplatnych na osiedlu, dojazd troche utrudniony przez rozkopana ul. Leszczynowa ale mam nadzieje ze deweloper sie postara i ta ulice zrobi po zakonczeniu inwestycji. Co do odbiorow owszem jest poslizg ale lepiej niech deweloper dobrze i solidnie wykonczy budynek niz ma to robic pospiesznie a co za tym idzie niedbale
Plan osiedla .
hmmm... było różnie ale efekt końcowy zadowalający, mogę powiedzieć, że oboje z mężem jesteśmy zadowoleni z inwestycji i nie możemy doczekać się efektu końcowego mam na myśli sieć ścieżek spacerowych, rowerowych, miejsca rekreacji wspólną dla mieszkańców strefę grilla i nowoczesny plac zabaw dla osiedlowych pociech.
Mam nadzieję, że deweloper wywiąże się w 100% z obiecanych nam terenów zielonych . Polecam jeżeli ktoś ceni sobie spokój i ciszę .
Mam nadzieję, że deweloper wywiąże się w 100% z obiecanych nam terenów zielonych . Polecam jeżeli ktoś ceni sobie spokój i ciszę .