Widok

Jasnowidz Inka - jaka sprawdzalność?

Czy był ktoś kiedyś u tej Pani? Czy się sprawdziło? Jakie wrażenia na jej temat. Proszę o opinie a nie polecanie innych.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 15
Błagam, po co dawać zarobić ludziom, którzy wykorzystują naiwność innych? Dlaczego szkoły nie uczą samodzielnego myślenia, dajecie się potem łapać na lep, jak muchy?
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam,

Również chciałabym się dowiedzieć co sądzicie o Ince. Z mojego doświadczenia wynika, iż mija okres czasu, w którym coś się miało wydarzyć a nie wydarzyło się. Dlatego ciekawa jestem czy to co przepowiada sprawdziło się Wam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13
"Z mojego doświadczenia wynika, iż mija okres czasu, w którym coś się miało wydarzyć a nie wydarzyło się."
Miałaś mieć chłopaka,a się nie udało?Idź do rzecznika konsumentów z tym.;-)
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 5
Sądze że ten kto do niej pójdzie będzie FRAJEREM, i żal mi takich którzy wierzą w jakieś wróżki,jasnowidzów i innych chorych umysłowo naciągaczy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
U mnie też się nie sprawdziło i już się nie sprawdzi...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
frajerów trzeba strzyc
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Są takie sytuacje w życiu kiedy taka wizyta wydaje się konieczna. Moim znajomym posprawdzało się wszystko, co ta pani powiedziała więc nie miałam powodu aby wychodzić z zalożenia, że w moim przypadku będzie inaczej. Tak się jednak nie stało. Nie należy oceniać wszyskich tak surowo. Ne wszyscy, którzy korzystają z takich "usług" to głupiutkie, znudzone nastolatki...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ale myślisz, nie ma najmniejszej szansy aby się wszystko odwróciło i sprawdziło się jednak? Czasami ludzie sie rozstają, biorą ślub z inną osoba a a potem wracają do byłego partnera! No chyba że ktoś umarł...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tym razem jest to niestety nieodwracalne i nie ukrywam, że bardzo mi przykro z tego powodu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety, duże rozczarowanie. Jakieś bardzo rozmyte wizje, z których nic nie wynika. Już po wizycie czułam, że to pomyłka. Teraz, po upływie roku, nie mam wątpliwości: to były wyrzucone pieniądze. Jest jednak - jak zwykle w takich przypadkach bywa - jedna korzyść: doświadczenie. I wyciągnięte z niego wnioski: nigdy nie oddawać wizji własnej przyszłości w ręce obcej osoby! Nauczyć się czuć siebie i w sobie znajdować wsparcie...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
W moim przypadku byłam tak: to co usłyszałam od Inki, nie do końca było tym, co chciałam usłyszeć i początkowo brzmiało chaotycznie i dziwnie, a z czasem ułożyło się w jedną całość. Z perspektywy czasu mogę zatem uznać, że się sprawdziło. Długo jednak po wizycie myślałam, że była ona pomyłka.

Czy ktoś ma aktualny numer do Inki? Ten, na który dzwoniłam jeszcze w październiku już nie działa (komunikat numer nie istnieje). Czy Inka codziennie przyjmuje w Gdyni?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ta pani zdecydowanie straciła swój dar. Byłam u niej w zeszłym roku. Sprawy przyjęły zupełnie inny obrót. Bardzo niekorzystny dla mnie. Tego się już nie da naprawić i cała przepowiedziana przyszłość nigdy się nie sprawdzi. Wyrzucone 200 zł. Zdecydowanie nie polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam. Podaj adres to Ci wyślę. Byłam u niej w grudniu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Poproszę o numer telefonu: morelka4@gazeta.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja też poproszę monikaweltz1986@Gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Danka, a Inka nie chce podawać jawnie telefonu?
Byłam u Niej wiele lat temu i z perspektywy czasu sprawdziło się wszystko co do joty. Trzeba tylko brać pod uwagę, ze Jej przepowiednie mogą być rozciągnięte w czasie. Część rzeczy sprawdziła się w ciągu miesiąca, a część sprawdza się do dziś a minęło już 12lat :D Spotkanie z Inką nie jest dal niecierpliwych ;)
Ps. jeśli możesz to proszę podaj nr
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Oj, nie wiem czy chce, nie pytalam się :).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam Danka,
poproszę również kontakt do Inki na adres: miszka7411@gmail.com.

Bardzo bede wdzięczna za udzielenie jej aktualnego nr, sprawa pilna.

Pzdr,
M
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witaj Danuta,
gdybyś mogła również i mnie "poczęstować" namiarami do Inki
danutam@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry