Widok

Jasnowidz Inka - jaka sprawdzalność?

Czy był ktoś kiedyś u tej Pani? Czy się sprawdziło? Jakie wrażenia na jej temat. Proszę o opinie a nie polecanie innych.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 15
@znudzony ludzką głupotą
Popieram !!! :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anno, a mogłabyś podać namiary na tę tarocistkę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Aniu, Tarot-sr4rot -> masz tu coś znacznie ciekawszego - z punktu widzenia ciekawostki oczywiście.

http://www.maya.net.pl/generator/zoom/kin86.gif

Posłuchaj też, co mówi ten dureń:
http://youtu.be/X4Y-2BRdn4A

;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
nie konkluzji dotyczącej celu swojego życia i sensu istnienia, do jakiej doprowadziło cię postawienie kilkunastu ? kilkudziesięciu ? kilkuset ? tarotów...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kopię testu sobie życzysz? Którego - WAIS-R czy matryc Ravena?

Każdy musi sam szukać swojej ścieżki. To nie jest wiedza tajemna. Powodzenia w poszukiwaniach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Anna "Tarot pomaga mi pojąć sens istnienia, cel mojego życia.."

SŁUCHAMY !!! Zaskocz nas ! Masz odwagę napisz, odsłoń tajemną wiedzę przed maluczkimi , uchyl tego rąbka tajemnicy i daj nam pojąć sens twego istnienia...

P.S.
nie wystarczy napisać mam wysokie IQ , bo od samego napisania nie stanie się to prawdą, udowodnij że masz... ;P

jak to mawiasz - przerosło to ciebie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie ma w tym nic śmiesznego. Popatrz na tytuł wątku. Pytanie - odpowiedź. Dodam tylko, że pani Inka znowu "łapie u mnie punkty". Sprawdziła się kolejna sprawa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Skończ się już ośmieszać ;)
Niestety, widzę, że nie potrafisz być krytyczny wobec samego siebie. Wydawało Ci się, że "strzelanie" odpowiedziami "tak, nie, być może" z pewną dozą prawdopodobieństwa może się sprawdzić. Nie na tym polega prognozowanie na podstawie kart tarota czy wizje jasnowidza. Dobry tarocista czy jasnowidz dokładnie opisuje sytuację, podając szczegóły, okoliczności, przyczyny zdarzeń. I oczywiście jest w stanie przewidzieć przyszłe zdarzenia z dużą trafnością.

Reklama? Czego? Podzieliłam się na forum moją opinią o Pani Ince. Swoje zdanie podtrzymuję. Jak dotąd, wszystko idzie zgodnie z jej wizją. A są to sprawy, na które nie mam wpływu. Więc odpada wersja kierowania się sugestią.

Z usług tarocistów czy tym bardziej jasnowidza korzystają zwykle ludzie, którzy mają realny problem, stanęli przed trudnym wyborem, wyzwaniem, są w trudnej sytuacji. Jeżeli ktoś taki, jak tarocista czy jasnowidz może im uczciwie i realnie pomóc, to jest to powód do radości, a nie do kpin.
Znam co najmniej kilkanaście osób, dojrzałych, wykształconych i mądrych., które korzystały czy korzystają z takiej pomocy. I nie wstydzą się do tego przyznać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prorok Aradash się znudził po tym jak n-ty raz nagięłaś prawdę.

Dokładnie - wspominałem wielokrotnie wyżej - na tej samej zasadzie działają wróżki ;)

ps. Osoba ze 160IQ nie wspomniałaby o tym ani słowem publicznie ;)
pps. Nie korzystałaby również z usług naciągaczy ;)
ppps. Idź robić sobie reklamę gdzie indziej, proszę :)
Oj, niestety, proroka Aradasha zadanie przerosło;-)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Anna "Tarot pomaga mi pojąć sens istnienia, cel mojego życia.."

I można wiedzieć jakie są konkluzje ze "stawiania tych pasjansów" ? - czy to wiedza tajemna jest ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
No to czekam na interpretację rozkładu :-)))
No spoko, mam.
Już rozkładam pasjansa-pająka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
wysyłam adres
Jak zwał tak zwał...
Po wyczerpaniu wiedzy od Sapkowskiego i Pratcheta dopadłem słownik synonimów...
Daj się nacieszyć ;)
To nie Cyganka :-)
A skąd będę miał pewność, że cyganka powiedziała coś innego? ;)
Zabawna propozycja :-))) Szkoda, że naprawdę nie jestem "czarodziejką" i mam cholernie konkretny zawód i cholernie wymagających klientów...

Wyślę Ci wiadomość prywatną na priv. Znajdziesz tam adres e-mailowy. Dam Ci do rozpracowania jeden temat. Powodzenia.
Myślę - od początku dyskusji nic się nie zmieniło - że:
-albo wciskasz kit, że w ogóle odwiedzasz jakąkolwiek czarodziejkę bo sama jesteś czarodziejką i brak Ci klientów;
-albo faktycznie chodzisz do jakiejś wieszczki, która Ci pomaga.

W pierwszym przypadku nic nie poradzę i się nie dogadamy.

W drugim przypadku proponuję eksperyment.
Nie znamy się i raczej nigdy się nie poznamy, załóż tu konto a potem jakiegoś nowego maila i wyślij mi adres w prywatnej wiadomości.
A potem pisz do mnie maila ze swoimi problemami.

Założę się o symboliczną kwotę każdorazowo, że moje odpowiedzi/proroctwa/przewidywania/podpowiedzi czy cokolwiek tam od niej dostajesz będą w +/-95% pokrywały się z proroctwami tej tam Twojej kabalarki.
Zrobię to za darmo, bez konieczności Twojego wychodzenia z domu, jak chcesz kupie sobie kulę z wodą i śniegiem w środku żeby być bardziej pr0.

Ale musisz nagrywać filmik (wystarczy dźwięk) z wizyt u kuglarki i wrzucać do netu z prywatnym dostępem PRZED tym jak ja Ci wyślę moją odpowiedź, a potem dać mi link (a więc dostęp) do tego filmiku po tym jak ja wyślę Ci odpowiedź (czy tam po tym jak porozmawiamy), żeby nie było oszukiwania!

Powtórzę: nie znamy się, nigdy się nie poznamy, załóż nowego maila - może być typu dgausbdaksjdghas - i don't care :D

Deal?

Inne tematy z forum Inne

Własna firma (42 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

Rola bitcoina na rynku krypto (3 odpowiedzi)

Cześć! Chciałbym lepiej zrozumieć rolę bitcoina na współczesnym rynku kryptowalut, ponieważ...

do góry