Widok

Jay Delano

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
JAY DELANOwElypse ClubI stało się faktem JAY DELANO zaśpiewa w pierwszy dzień świąt i tylko w Elypse Club.To nie tylko koncert ale i wielkie wydarzenie w całym województwie !!!Uwielbiany przez Polską publikę za charyzmatyczny sposób bycia jak i zaniewątpliwie niepowtarzalne występy na scenie sprawiły iż Polacy po prostu pokochali go a Jay pokochał Polaków !!!Każdy Polak zna i nuci jego hity ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

super

czekalam na ten koncert odkad dowiedzialam sie, ze poczatkowo planowano jego wystep w elypse na 9.11.

www.JayDelano.prv.pl

serdecznie zapraszamy na nowa strone poswiecona Jayowi, JayDelano.prv.pl

Szok

ale superancko że w moim ulubionym klubie bedzie mój ulubiony artysta :)
nie mogę się doczekać odliczanie trwa !
Ps prawdziwy prezent od klubu dziekujemy !

Uuuuuuuuuuuuuuu

No proszę... Jay Delano. Idę na 10000 %

Szok:/

Ale mi rewelacja. Szok moglabym przezyc jakby Madonna przyjechala do Polski. Ja nie planuje zjawic sie na tej imprezie, tym bardziej, ze juz go widzialam nie raz w trojmiescie z zespolem R&G. Takze jak dla mnie nic specjalnego.

do Nini

coś słabą masz orientację Nini mogłaś Jaya widzieć w 97 roku w Sopocie razem z kolegą z grupy RNG a nie zespołem bo zespół to całkiem co innego. a drugi raz mogłaś widzieć w Bytowie w Hotelu Bismarck w 98 roku więc to juz nie jest trojmiasto
pozdrawiam

Do kolegi/koleznaki na dole

A RnG bylo na otwarciu Centrum Handlowego WZGÓRZE w Gdyni (dawny Geant) wiec jestś słabo poinformowany !!!!

:)

Dokładnie Ada:) I w dalszym ciagu uwazam, ze nie ma sie czym zachwycac. A to ze zespol R & G widzialam w trojmiescie nie raz to drogi kolego/kolezanko niestety prawda:)))))

Sandra

Nini i Ada a co Wy się tak czepiacie moim zdaniem super że będzie bo go osobiście uwielbiam i potrafi podkręcić atmosferę w 3 mieście ostatnio się nic nie dzieje a tu taki prezent i to w moim ulubionym klubie !
więc bez marudzenia każdy powinien być na takim koncercie !

Koncert był z*******y. Zrobiłam mnóstwo zdjeć. Jay jest przecudny. Pozdrowienia dla wszystkich

Jay Delano jest przesliczny
do góry