Widok

Jazda na suwak - różnice w technice jazdy

Obraz poglądowy jest zbyt duży, także proszę klikać w link poniżej:

http://img.sadistic.pl/pics/d866f297ffc5.jpg
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
Słyszałem i stosuję się do niej (to ja jestem tym cwaniakiem z GKS jadącym lewym pasem do końca zwężki na AK), jednak praktyka mogłaby odbiegać od teorii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dodałabym jeszcze dynamiczne ruszanie a nie "szukanie biegów", zamulanie przy ruszaniu a już nie mówiąc o powolnym dojeżdżaniu i trzymaniu wielkich odstępów. I później na światłach zamiast 8 samochodów przejeżdżają tylko 3.... ehh...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
"cwaniacy" pedza do konca lewym pasem bo jest pusty. Wszyscy "porzadni" juz kilometr wczesniej zjechali na prawy i sie wloka.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
a mnie uczyli tego na PJ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
edukacja a la Gier..ty..ch..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
z twojego postu dowiedziałem się że byłeś w berlinie i kto nie był to cebulak ,o tempora,o mores;
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ostatnio byłem w Niemczech, jakie mnie wzięło zdziwienie kiedy podczas zatoru na autostradzie, lewy i środkowy pas rozjechali się na zewnętrzną tworząc korytarz, którym za chwilę przejechały służby, potem cały czas go trzymali, a korzystali z niego motocykliści.

Kolejne jakże dziwne zjawisko, podchodząc w Polsce do przejścia czekam, aż wszystkie auta przejadą, tam zawsze pierwsze auto się zatrzymywało. Trudno było się do tego przyzwyczaić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak tylko jazda na suwak działa tylko jeśli WSZYSCY ją stosują
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracuje ładnych parę lat w Niemczech i jeżdżę codziennie po ich drogach. Z tą kulturą jazdy u Niemców to jest różnie więc nie popadaj w taki zachwyt, Berlin nie jest aż taki wspaniały bardzo często spotkasz na dodze gamonia bez lusterek. Hamburg może być przykładem kultury na drogach tam naprawdę nie problemu z właczeniem się do ruchu, wyjazdem z posesji zaparkowaniem nikt Cie nie pogania. Natomiast Monachium tam są jeszcze gorsi kierowcy niż nasi nie masz saans na zmiane pasa nawet w korku, włączenie sie do ruchu to czysta loteria, zahamuje czy nie :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
@gg - słabo u Ciebie z wnioskowaniem, chyba unikałeś ćwiczeń z logiki ^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie jeździłem po Monachium, także nie wiem jak się tam jeździ ale w większości niemieckich miast w których byłem, kultura jazdy jest biegunowo odległa od tej, którą serwują polscy kierowcy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak nie ma szeryfa i wszyscy jadą prawym a ja lewym to działa jeszcze lepiej(dla mnie)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry