Widok

Jazzowe Jam Session

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
JAZZOWE JAM SESSION w Blue TimeWe WTORKOWE WIECZORY zapraszamy na wspólne granie przyjaciół muzycznych i ich zaproszonych gości.Prowadzącym JAM jest Piotr Jankowski - perkusjaUdział zapowiadają muzycy towarzyszący:Piotr Lemańczyk - kontrabasPiotr Kułakowski - kontrabasMarcin Wądołowski - gitara elektrycznaTomasz Wendt - saksofon tenorowyi inni ....Wstęp wolny !Serdecznie zapraszamy!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jazzowe Jam Session

JAZZOWE JAM SESSION w Blue TimeWe WTORKOWE WIECZORY zapraszamy na wspólne granie przyjaciół muzycznych i ich zaproszonych gości.Prowadzącym JAM jest Piotr Jankowski - perkusjaUdział zapowiadają muzycy towarzyszący:Piotr Lemańczyk - kontrabasPiotr Kułakowski - kontrabasMarcin Wądołowski - gitara elektrycznaTomasz Wendt - saksofon tenorowyi inni ....Wstęp wolny !Serdecznie zapraszamy![foto2][foto1]
więcej

Rewelacja

Dawno nie spedziłem tak sensownie wieczoru ze znajomymi. Lokal zadbany, obsługa na poziomie i ceny nie z kosmosu. Jam session, wspaniałe przeżycie. Może to nie miejsce dla każdego ucha, ale warto zaglądać we wtorki. Wstęp darmowy, a koncert świetnie poprawiający nastrój. Namawiam osoby lubiące dobry nastrój, muzykę i mniej piwniczno zadymione klimaty. Pod sceną faktycznie głośno:)

Podobało mi się

Byłam na wtorkowym Jam Session.Podobał mi się klimat imprezy.Miałam okazje usłyszeć ciekawe improwizacje muzyczne.Muzycy grali troche głośno, ale ogólnie bardzo fajnie.

żen

ludzie,ale porażka. dlaczego klub wprowadza ludzi w błąd? zamiast jam session jazzowego prowadzonego przez Leszka Dranickiego, jest jakieś pseudo rockowo-funkowe granie z udziłąme najgroszego baistsy w Trojmiescie czyli Janusza Gondka, tragedia...zero sprostowania na trojmiescie i na stronie klubu!! nie ładnie...

Jazzowe Jam Session

JAZZOWE JAM SESSION w Blue TimeWe WTORKOWE WIECZORY zapraszamy na wspólne granie przyjaciół muzycznych i ich zaproszonych gości.Prowadzącym JAM jest Piotr Jankowski - perkusjaUdział zapowiadają muzycy towarzyszący:Piotr Lemańczyk - kontrabasPiotr Kułakowski - kontrabasMarcin Wądołowski - gitara elektrycznaTomasz Wendt - saksofon tenorowyi inni ....Wstęp wolny !Serdecznie zapraszamy![foto2][foto1]
więcej
do góry