Widok

Jeden dzień

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Jeden dzień.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeden dzień

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ściągacz majtek;)

Ten film rozckliwi niejedną niunie;) Facet może się przenudzić, ale warto jeśli panienka zrobi się miękksza:P
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 19
mnie interesują!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie jest to film nowatorski, ale bardzo ciekawy. Polecam!
Skąd wiesz, że "rozsądne zastrzeżenia do filmu", skoro go nie widziałaś?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Skąd wiesz że "nikogo" ? Mnie zainteresowały ! Rozsądne zastrzeżenia do filmu. Skorzystałam i ... nie wybieram się.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

ogrzewający serce

Film o wzruszającej i mądrej treści. Ogrzewa od wewnątrz. W tym zabieganym świecie potrzebujemy takich właśnie filmów, które choć niezbyt skomplikowane zmuszają do refleksji i oddziałują pozytywnie. Przynajmniej na mnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lecz się kobieto, nic Ci się nie podoba! A te Twoje mądrości nikogo nie interesują!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

piękny i mądry

sala kinowa wypełniona po brzegi i będzie tak zapewne codziennie, bo film jest wspaniały, wzruszający i mający urok:)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

wcale nie swieży pomysł niestety

Wszystko już było: i mądra a biedna w parze z bogatym lekkoduchem, i gustownie wyglądająca, pomimo swej, jakże by inaczej - śmiertelnej choroby, i ujmujący swym wyglądem mężczyzna zajmujący sie z oddaniem dzidziusiem, i tragiczna śmierc jednego z kochanków akurat właśnie w tym momencie, kiedy po wielu perypetiach zaczęło im się tak pięknie układac... Cudowny moment żeby popłakac - dla tych oczywiście którzy chodzą do kina czyhając właśnie na takie "wzruszające" momenty. Generalnie: postacie nie uprawdopodobnione psychologicznie. Na przykład dziewczyna niby taka inteligentna z niesamowitym poczuciem humoru, a sama nie wpada jakoś na to, żeby wziąc się do zajęcia bardziej odpowiadającego jej ambicjom niż kelnerstwo, abystry dobrze ustawiony chłopak nie wie jak poruszac się w show biznesie, chociaz ma do niego predyspozycje i siedzi w nimod swoich najlepszych modych lat... Wszystko w scenariuszu podporzadkowane, nagiete jednemu pomysłowi cyklowi sporadycznych spotkań zakończonych w bardzo przewidywalny sposób. Film po prostu nie jest ciekawy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 18

polecam

Film naprawdę świetny, dający do myślenia. Polecam!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

w kinie Neptun do wtorku

podobno Kameralne jest nieczynne od niedzieli do wtorku i będa grali w Neptunie, super! akurat w poniedziałek wracam do Gdańska :)

Jeden dzień

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry