Widok
Jedna z najlepszych decyzji w życiu
Przyłączyłam się do klubu stosunkowo niedawno (niecałe cztery miesiące temu) i już zgubiłam 11 kilo. Stosuję się do wszystkich wskazówek Dagmary i widzę tego efekty. Bez klubu i Dagmary nie byłoby to możliwe. Polubiłam aktywność fizyczną, nie boję się już wysiłku, sprawia mi to przyjemność i przynosi wiele satysfakcji. Ale przede wszystkim czuję się zdrowsza i sprawniejsza. Dieta, którą opracowuje Dagmara jest bardzo urozmaicona, prosta i smaczna. Wiele przez ten czas się od niej nauczyłam o prawidłowym odżywianiu - podczas warsztatów kulinarnych, o funkcjonowaniu organizmu i jak ważna jest aktywność fizyczna. Zaangażowanie pozostałych osób w prowadzenie klubu również zasługuje na pochwałę, cudowna Anetka (trenerka) profesjonalnie prowadząca zajęcia na sali, Pani Doktor - bardzo ciepła osoba o matczynym podejściu do badanej osoby. To wszystko plus niesamowita atmosfera w relacjach pomiędzy klubowiczami sprawia, że pomimo zmęczenia codziennością, brakiem czasu, kapryśną pogodą w trakcie marszobiegów chce mi się ruszyć z domu, żeby wycisnąć siódme poty.
Moja ocena
Klub Skutecznej Utraty Wagi
kategoria: Dietetycy, leczenie otyłości
obsługa: 6
jakość usług: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6