Widok

Jedo Bartatina - gondola używana 2,5 miesiąca, spacerówka nieużywana.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Sprzedam Jedo Bartatina Classic Special Edition - kolor granatowo-biały:

http://jedo.pl/pl/#/bartatina/plus/classic/

Wózek zakupiony w maju b.r. Używana tylko gondola do lipca b.r. (gdyż dostaliśmy inny wózek od rodziny zza granicy), spacerówka całkiem nowa. Gondola jak nowa. Stelaż jak nowy. Zdjęcia mogę wysłać na mejla.

Cena 800zł. Wózek do odbioru na terenie Gdyni, ew dowóz 20zł na terenie gdańsk-sopot-rumia-reda.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, poprosze o zdjecia na maila rymarz.paulina@gmail.com. Prosze o informacje na temat ewentualnych uszkodzen, sladach uzytkowania itp.
Rozumiem ze to wozek w rodzaju 2w1? Fotelika nie ma w komplecie? Czy jest mozliwosc montażu innego fotelika na stelazu?
Serdecznie dziękuje za informacje
Witam,

wózek jest 2 w 1, jak pisałam powyżej, używana była tylko gondola przez 2,5 miesiąca, właściwie sporadycznie, bo maluch wcześniak, więc tylko krótkie spacery wkoło bloku były na początku, spacerówka nigdy nie używana, jeśli chodzi o foteliki, to można dokupić adaptery jedo, na których mocowane są foteliki:
maxi-cosi (cabriofix,pebble,citi), cybex (aton 3, aton,4, cbx)
kiddy (evolution pro2, evo-lunafix), recaro (privia), safe1st (primas).koszt takich adapterów to na stronie producenta 32 zł. mozna też dokupić fotelik jedo w cenie 270 lub 350 zł. mają również bazę isofix.

jutro prześlę zdjęcia wózka.
pozdrawiam serdecznie.
Super, czekam na zdjecia zatem.
Zdjęcia prześlę wieczorem, a jeśli chodzi o adaptery do fotelików maxi cosi itd., które wymieniłam powyżej, to właśnie mąż mnie uświadomił, że mamy nowiutkie adaptery , nie rozpakowane nawet, więc gdybyś chciała, to za 25 zł odsprzedamy. Nie były używane, bo wózek był mało co używany w ogóle przez te 2,5 mies.
do góry