Widok

Jedyna firma na pomorzu która tak sprawnie działa!

jestem bardzo zadowolony z tej dopiero rozwijającej sie firmy, dotychczas zawsze byly problemy z zamówieniami u innych dostawców i z ich przedstawicielami, wszystko sie dłużyło itd. A FIRMA NORD działa szybko i solidnie, przedstawiciele zawsze sa na czas i proponuja dobry towar, towar nowy ktory dopiero sie pojawil na rynku! to jest najwiekszy plus, kontak z wlascicielem jest bardzo dobry, nie ma problemu z rozliczeniami. GRATULACJE!
Moja ocena
Nord kategoria: Hurtownie spożywcze
obsługa: 6

asortyment: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
akurat ostatnio miałem przyjemnośc z tą firmą wspołpracować, dobra i dobrze zorganizowana firma! polecam, dobry dystrybutor
Też tak myślę
Chociaż niekoniecznie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale czy jest sens pisać z jednego adresu IP i chwalić tak firmę
Pozdrawiam
Co się dzieję ze stroną Nord - Dystrybucja. Jest w wynikach wyszukiwania Google ale nie otwiera się. Administratorze obudź się w ten sposób firma traci klientów. Po co umieszczać stronę w internecie jak nie ma do niej dostępu.
pozdrawiam.
Samoocena firmy jest celująca. Tylko nie wiem czy to był fajny pomysł zakładając taki temat. No ale nasza młodzież jest bardzo kreatywna wystarczy wrzucić w google adres e-mail i kto jest jego właścicielem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Śmiech na sali. Sekretarz, Lider. A to może ta dystrybucja to tylko jakaś przykrywka a tak naprawdę werbują do jakiejś partii. Jak tak i ile macie stołków do obsadzenia??
A te zwierzaki z forum to nie mają nic wspólnego z waszym garmażem. Bo dziwne drogi prowadzą do tego maila no chyba że to jakaś literówka to przepraszam.
do góry