Widok

Jedyna prawdziwa rockowa knajpa w Gdańsku!!

Z reguły nie udzielam się na forach, ale teraz muszę zareagować, bo to co napisał gość poniżej mija się z prawdą .... Bywam w tej knajpie od początku, "wprowadziłem" od tego czasu mnóstwo znajomych, a oni swoich i jakoś nikt dotąd nie narzekał i nie zwracał uwagi na toco Ty. I powiem więcej wracają tam często. Nikt nie skarżył się na Pana za barem, który jest w porządku, nawet ostatnio postawił na koszt firmy kawę mojej kumpeli, mimo, że chciała zapłacić, nikt nie skarżył się na problemy z wydawaniem reszty, ja sam tam wychyliłem mnóstwo piwa i jakoś reszta była zawsze, po prostu ... Muzyka leci super, ciężko czasem zejść z "bieżni", bo non stop leci coś z*******ego,... Jeżeli chodzi o WC, to nie wiem czy wiesz, że ta woń wychodzi od ścian, bo są to stare lochy, a to rządzi się własnymi prawami i nic z tym nie można zrobić.

A na koniec POLECAM WSZYSTKIM ROCKMENOM!!

wypowiedź zmoderowana (automat czas, 2012-06-28 19:17:19)

Moja ocena
Forteczna kategoria: Puby
obsługa: 6

menu: -

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co tu CBA lub ABW maczało palce z cenzura? Dlatego nie lubię brać udziału w forach, bo nigdy nie mogę wyrazić swojego zdania. Post został skrócony i brzmi wyrwany z kontekstu.Proszę o całkowite usunięcie mojego postu!!!!!! CHRZANIĆ FORA!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry