Widok

Jeep Grand Cherokee III z 2005 roku - prośba o ocenę

Od pewnego czasu poszukuję auta typu Jeep. W Gdańsku jest niewielki wybór ale trafiłem na coś takiego: http://moto.gratka.pl/tresc/jeep-grand-cherokee-iii-wk-srt8-unikat-16810599.html#3b0b0bd079d2f739,1.html?utm_source=brn
Czy jest tutaj jeszcze jakiś pasjonat takich aut który mógłby rzucić na niego okiem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wez go odpusc,to nawet nie jest limited,brak dzwigienki reduktora,a co dopiero srt! robiony z 3
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jm,to na cisowej.w jakmarze robilem swojego jeepa,zrobili mnie w bambuko
dopytaj się czy auto jest na niego rejestrowane,a jeśli tak to jak długo.Najpierw sprawdż auto a jeśli będzie ok to gadaj o cenie,jeśli kiepski to nawet się nie targuj tylko odpuśc bo nie wyrobisz z kasą
Raczej będę starał się gdzieś na Gdańsku to sprawdzić.

@jasiu Widziałeś już ten sprzęt na Allegro? Może to faktycznie jakiś handlarz, lub nie chce zejść z ceny.
Jakmaru czemu? Nie słyszałem o nich nic złego. W sumie to nic nie słyszałem, wiem że są :-)

JM to ci z Hutniczej?
unikaj jakmaru z sopotu i jm z gdyni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chłop buja się nim trochę już na allegro...może jakiś handlarz bo rejestracja nietutejsza,jak nim krótko jeździ to daj Sobie spokój,może to być twoja inwestycja życia,zacznij od Vinu i na początek carfax a potem dobry warsztat a to co Ci powie to weź poprawkę
Po pracy do niego zadzwonię i popytam dokładnie o stan techniczny, co było robione i o VIN.
Dzięki za adres tych warsztatów - gdy będę się decydował to podjadę do jednego z nich, aby zrobili mu na szybko przegląd.

Kurka, takie auto chodzi za mną od dawna :)
Warsztatów jest dużo. Tych co wiedzą co robią i robią to uczciwie jest niewiele, lista bardzo krótka.

Nawet tak banalną sprawę jak oleje w pakiecie startowym można schrzanić i wlać np do skrzyni jakiegoś castrola :-/, a most z blokadą potraktować jak kastrata.

Wymieniać można bez liku experymentów niektórych warsztatów
wrzuc nr vin w carfaxa... ,zeby sie nie okazalo pozniej ,ze w usa przed sprowadzeniem to "ulep" byl.
w trojmiescie jest pare dobrych warsztatow 4x4 ,mozesz podjechac niech ci chlopaki spawdza auto.
wez numer vin.potem bezwypadkowenet.nie jest to srt,tylko stylizacja na niego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tu masz skarbnicę wiedzy:
http://www.jeep.org.pl/
Zaloguj się,, poczytaj, porozmawiaj.

A jak chcesz auto sprawdzić przed zakupem, to w trójmieście jest kilka warsztatów, które wiedzą co jeepka boli.

I tak np.:
A&S Gdynia Pucka
Madacar Gdynia Gedymina
Coverxtreme Chwaszcyno Oliwska
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry