bo Ci faceci tak maja...może Ci chociaż powiedzial, bo mój mnie zdraszał od 2 miesięcy z inna i na bazczela kłamał, że się z nikim nie spotyka...olać palantów.kobiety góra!!!!!trzeba mieć swoją dumę i honor.pokaż mu, że nic się nie stało...i że masz się świetnie i bez niego..!!!!
....w garść się brać a nie lamentować - sezon , słonko świeci , cach cach na plażę , basen , imprezę już , poznać kogoś , przytulic i od razu będzie lepiej....
Margo co tam u Ciebie Słonko? trza by bylo sie spotkac w koncu, nie uwazasz? No wez ich tam pogon troche, co oni sobie wszyscy tu myslą, hehe, za fraki ich i na kawke, herbatke, albo jakies pifko naprzeciwko hihihi
lamentowanie i użalanie się dziewczyny nic dobrego nie przynosi - ważne aby sie podnieść i iść dalej , kurcze tylu facetów wkoło ... proste przysłowie znane każdemu - czas leczy rany...
dziewczyny, nie badzcie smutne!! Ja mialam gorszy dzien i napisałam tu post, nie sadzilam ze tyle osob bedzie chciało mi pomoc, dzięki wielkie :-) zycie jest za krotkie na rozpaczanie.
tylko do Bravo nie pisz... kazdemu jest czasem smutno i ma gorsze dnia ale to nie powod aby rozzalac sie nad soba na portalu społecznosciowym moim skromnym zdaniem...
Bede czepialski i zapytam do czego w takim razie sluzy portal spolecznosciowy ;] ? Dziewczyna napisala anonimowo ze jej smutno, dostala kilka slow otuchy i nie ma co rozstrzasac sprawy. No coz, jednak kazdy ma prawo do swojego zdania ;)
ta część portalu do tego służy,o spodenkach i samochodach w innej części,A mnie jest dalej smutno,śliczny "czaruś"z Trójmiasta mnie porzucił i nie powrócił.!!!