Widok
Jest takie studio Forma ...
Jest takie studio Forma Mieliśmy dużo szczęścia - po niezwykle trudnych i wręcz traumatycznych przeżyciach z ekipami budowlanymi , na koniec spotkaliśmy ...to cudo- 2 dwoje młodych ludzi , panią Anię Marchel i pana Mariusza Kachnowicza-rzetelnych, odpowiedzialnych i co najważniejsze - świetnie potrafiących słuchać swoich klientów. Słuchać ze zrozumieniem, o co dzisiaj trudno. Oni nie realizują swoich projektów , w tym studio- wciela się w życie marzenia i idee klientów. Cierpliwie i uważnie wysłuchiwali długiej listy naszych życzeń, zadawali pracę domową - wyszukiwanie czego nie chcemy, a co nam się podoba - efektem jest piękne i funkcjonalne wnętrze naszego domu .A to, co potrafili zrobić z naszej, wydawało się mało ustawnej łazienki , nieustająco nas zachwyca, czasami żartujemy, że może to być miejsce spotkań z "vipowskimi " gośćmi
Jeśli chodzi o cenę :czy są drodzy? Kiedy pomyślę, jakie pieniądze płaciliśmy " naszym " ekipom budowlanym - i za co???? -to rodzi się we mnie przekonanie,iż za terminową i wierną realizację swoich marzeń trzeba płacić. Cóż, podobnież, one ceny nie mają :)Marzenia ..oczywiście
Jeśli chodzi o cenę :czy są drodzy? Kiedy pomyślę, jakie pieniądze płaciliśmy " naszym " ekipom budowlanym - i za co???? -to rodzi się we mnie przekonanie,iż za terminową i wierną realizację swoich marzeń trzeba płacić. Cóż, podobnież, one ceny nie mają :)Marzenia ..oczywiście
Moja ocena
Studio Forma
kategoria: Aranżacja wnętrz
obsługa: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6