Widok

Jestem Bogiem

Jestem Bogiem Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Jestem Bogiem.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

limitless

Historia w filmie zawarta, jest spełnieniem większości ludzi, bo opowiada o tym jak by tu sie nie narobić i wiele zarobić, Nasz główny bohater odkrywa niespotykanego "dopalacza", dzięki któremu jego mózg włącza turbo doładowanie i jak łatwo się domyśleć, szybko wypływa na szerokie wody, ocean wręcz ludzkich możliwości. Ma to oczywiście przełożenie na finanse, a takie możliwości w połączeniu z kasą powodują, ze nasz bóg już nie musi marzyć, jego życie to marzenie.

Najciekawsza scena filmu jest na końcu filmu, kiedy nasz bohater prowadzi konwersację z innym bogiem, ale ten drugi osiągnął wszystko ciężką praca i życiowym fartem.
Niestety w mojej ocenie film nie odpowiada na pytanie jak długo można 'pojechać" na dopalaczu. Ten kto to zrozumie, wyjdzie z kina usatysfakcjonowany, a kto nie, nie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Film jako rozrywka jest zdecydowanie dobry, pomijając jedną scenę gdy zabrakło pomysłu skąd wsiąść dawkę leku :) Ja polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak ma się ochotę odprężyć w kinie...to film "Jestem Bogiem" to typowy odmóżdżacz. Prosta fabuła, bohater pomimo bycia narkomanem wzbudza sympatię, że widz łapie się na tym, że zaczyna mu kibicować, aby mu się powiodło, wiele elementów humorystycznych. Przypisanie tego filmu do gatunku thriller, to zdecydowana przesada.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Film "Jestem Bogiem"

Zapowiada się ciekawie, ale od ilu lat on jest?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapewne od 15 lat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

jestem bogiem

Nudny jak flaki z olejem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Film "Jestem Bogiem"

Niesamowicie ciekawy film, choć źle odebrany może narobić szkody.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Babygirl (21 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Babygirl . Przeczytaj o filmie.

Pod skórą (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Pod skórą . Przeczytaj o filmie.

Moje ulubione ciasto (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Moje ulubione ciasto . Przeczytaj o filmie.

do góry