Widok
Jestem Nowy w Gdańsku Wrzeszcz
Witam jestem nowy w Gdańsk przeprowadziłem się tutaj jakieś 4 tygodnie temu i jest tu świetnie tylko jakoś jeszcze nikogo nie znam.
Znalazłem te oto forum i pomyślałem ze fajnie będzie tu napisać :D okey do rzeczy mam 23 lata i chętnie poznam jakąś fajną dziewczynę. Napiszę coś o sobie by nie było tak bezpłciowo xD
Gram na gitarze, interesuje się psychologią i dość często gotuje :D jestem dość poukładany choć nie w 100% :D z reguły nie lubię o sobie pisać szczególnie na forum publicznym. Więc podam namiary :D i proszę śmiało do mnie walić :D
https://www.facebook.com/sebastian.krzyszczuk
Znalazłem te oto forum i pomyślałem ze fajnie będzie tu napisać :D okey do rzeczy mam 23 lata i chętnie poznam jakąś fajną dziewczynę. Napiszę coś o sobie by nie było tak bezpłciowo xD
Gram na gitarze, interesuje się psychologią i dość często gotuje :D jestem dość poukładany choć nie w 100% :D z reguły nie lubię o sobie pisać szczególnie na forum publicznym. Więc podam namiary :D i proszę śmiało do mnie walić :D
https://www.facebook.com/sebastian.krzyszczuk
> te oto forum
TO oto forum :]
> Gram na gitarze, interesuje się psychologią i dość często gotuje
Przydasz się na ogniska. O ile do tego czasu dociągniesz i nie wymiękniesz :D
> proszę śmiało do mnie walić
Sorki. Nie korzystam z fejsa :)
A poważnie.. luzik. Fajnie, że zaistniałeś. Jak troszkę posiedzisz na forum, znajomych będziesz miał w pip. Także kobiet w adekwatnym wieku :)
TO oto forum :]
> Gram na gitarze, interesuje się psychologią i dość często gotuje
Przydasz się na ogniska. O ile do tego czasu dociągniesz i nie wymiękniesz :D
> proszę śmiało do mnie walić
Sorki. Nie korzystam z fejsa :)
A poważnie.. luzik. Fajnie, że zaistniałeś. Jak troszkę posiedzisz na forum, znajomych będziesz miał w pip. Także kobiet w adekwatnym wieku :)
> A z kim mam przyjemność :D ?
Przyjemność jedynie wirtualną. Nie gustuję w 2x-letnich chłopcach :)
> raczej szybko nie wymięknę
Ok. 3mam za słowo.
Bądź i funkcjonuj na Forum.
Brak tu ewidentnie świeżej krwi. Większość "młodzieży" (mówię o stażu, nie: wieku) szybko się zniechęca.
Świeży chłop z jajmi zrobi furorę :)
Przyjemność jedynie wirtualną. Nie gustuję w 2x-letnich chłopcach :)
> raczej szybko nie wymięknę
Ok. 3mam za słowo.
Bądź i funkcjonuj na Forum.
Brak tu ewidentnie świeżej krwi. Większość "młodzieży" (mówię o stażu, nie: wieku) szybko się zniechęca.
Świeży chłop z jajmi zrobi furorę :)
Ja sam nie jestem o tym przekonany :P po prostu ktoś napisał wyżej ze daj się poznać to wyżłem z tą inicjatywą by ktoś z was ludzie forum wymyślił mi pytania jakieś takie proste lub trudne cokolwiek byle z sensem, a ja odpowiem na nie sumienie i w całości jak tylko będę w stanie to zrobić ;) teraz idę spać jutro wracam do swojego miasta na święta wieczorem tu luknę i odpiszę.
Dobranoc wszystkim.
Dobranoc wszystkim.
Witam :D
Jaki martwy sezon może warunki pogodowe mniej przyjazne na ogniska ale życie się toczy nie pod chmurką ale... alternatywy nie brakuje tylko czasami weekendów :P
Piątek party, sobota after, niedziela ojej do pracy o 5 w poniedziałek :))))
Jaki martwy sezon może warunki pogodowe mniej przyjazne na ogniska ale życie się toczy nie pod chmurką ale... alternatywy nie brakuje tylko czasami weekendów :P
Piątek party, sobota after, niedziela ojej do pracy o 5 w poniedziałek :))))
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)
"...zacytuje tu znanego wieszcza forumowego."
Woder poczułem się doceniony. ;)))
Seba9030 źle zrozumiałeś słowa Sadyla. Nie chodzi o to żebyśmy zadawali tobie pytania tylko żebyś dał się poznać poprzez udzielanie się na forum. W ten sposób szybko się z nami zintegrujesz a wiosna już niedługo.
I kto wie? Może nawet zostaniesz forumowym wieszczem. :)))
"I forumowiczki.. w samych czapeczkach :D"
Byłby to zaiste apetyczny widok. :)
Woder poczułem się doceniony. ;)))
Seba9030 źle zrozumiałeś słowa Sadyla. Nie chodzi o to żebyśmy zadawali tobie pytania tylko żebyś dał się poznać poprzez udzielanie się na forum. W ten sposób szybko się z nami zintegrujesz a wiosna już niedługo.
I kto wie? Może nawet zostaniesz forumowym wieszczem. :)))
"I forumowiczki.. w samych czapeczkach :D"
Byłby to zaiste apetyczny widok. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Zobaczymy czy nie zniechęcił się zanim wyłożyłeś kawę na ławę ;)
@Cross
Woder poczułem się doceniony.
Nie popadaj tylko w samozachwyt to że ciebie cytuje nie oznacza ze ludzie będą stać w kolejce za lekturą "Myśli/Cytaty zebrane Crossa"
@forumowiczki
...w samych czapeczkach } zmarźnieta } sina } wściekła ?
widok może apetyczny , ale prawdopodobnie obszedłbyś się tylko smakiem
@Cross
Woder poczułem się doceniony.
Nie popadaj tylko w samozachwyt to że ciebie cytuje nie oznacza ze ludzie będą stać w kolejce za lekturą "Myśli/Cytaty zebrane Crossa"
@forumowiczki
...w samych czapeczkach } zmarźnieta } sina } wściekła ?
widok może apetyczny , ale prawdopodobnie obszedłbyś się tylko smakiem
"Nie popadaj tylko w samozachwyt..."
Już byłem tego bliski. Dzięki że przywołałeś mnie do porządku. ;)))
"widok może apetyczny , ale prawdopodobnie obszedłbyś się tylko smakiem"
Jestem żonaty więc na pewno obszedłbym się smakiem. :)
Już byłem tego bliski. Dzięki że przywołałeś mnie do porządku. ;)))
"widok może apetyczny , ale prawdopodobnie obszedłbyś się tylko smakiem"
Jestem żonaty więc na pewno obszedłbym się smakiem. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem