Widok

Jestem b.zadowolony

Przyciemnienie szyb w sposob profesjonalny. Bardzo dobry kontakt telefoniczny oraz elastycznosc terminu. Bardzo szybka usluga (okolo 3h) i co najwazniejsze: najtaniej w trojmiescie, nawet o 40% od ogolnie przyjetej ceny w Gdansku
Moja ocena
Top Auto Glass kategoria: Szyby samochodowe
obsługa: 6

asortyment: 6

jakość usług: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co do faceta,który wymienia szyby to nie mam żadnych zastrzeżeń ale lakiernik,którego poleca obok w warsztacie to totalny paprak i nikomu nie polecam nawet swojemu największemu wrogowi.Lakierowanie bez wczesniejszego oczyszczenia karoserii mase zacieków,a terminy pięciodniowe przedłużane są do dwóch miesięcy i jeszcze nie potrafi poprawnie wykonać usługi.Uważajcie bo to co odkręci od samochodu to już tego w to samo miejsce nie przykręci a jak jest przykręcone to nie na wszystkie śruby.Ponadto uszczelki pomalowane a samochód totalnie zapiżony.PAPRAK I JESZCZE RAZ PAPRAK NIKOMU NIE POLECAM LAKIERNIKA Z TEGO WARSZTATUA MALOWANIE PODSZYBIA PROPONUJĘ WYKONAĆ W INNEJ FIRMIE.Gościu od szyb przez cały czas razem wspołpracuje z paprakiem lakiernikiem i naganiają sobie wspólnie klientów.Wymiana szyby tak lakierowanie i poprawki lakiernicze NIE NIE.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry