Widok

Jestem bardzo zadowolony

Z Małżonką od ponad roku mieszkamy na osiedlu Wiczlino Ogród. Od momentu zapytania o ofertę, przez pomoc w wyborze konkretnego mieszkania, pomoc w uzyskaniu kredytu, po odbiór mieszkania, cała obsługa ze strony Hossy przebiegała bez zarzutu. Wręcz firma była niesamowicie pomocna, np. podczas załatwiania kredytu, kiedy chciał nas wykiwać doradca finansowy z Open Finance. Mieszkamy już ponad rok na osiedlu, które uważamy za najlepsze na świecie i od razu poczuliśmy że to nasze miejsce. Mnóstwo lasów do biegania, jest gdzie wyjść z psami na spacer, sąsiedzi są bardzo zintegrowani i pomocni. Skorzystanie z oferty Hossy polecam ze szczerego serca! :)
Moja ocena
obsługa: 6

oferta: 6

jakość: 6

terminowość: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jedyne z czym mogę się zgodzić to ładna okolica. Nie współpracowałem z Open Finance więc tutaj nie mam zdania. Ale co do samej Hossy to dramat. Beznadziejny standard wykończenia. Nie chcą współpracować po odbiorze mieszkania. Polecam skorzystać z jakiejś firmy podczas odbioru aby znaleźć wszystkie usterki i niczego nie podpisywać zanim wszystko nie zostanie naprawione. Ostrzegam, że będą naprawiać też po najmniejszych kosztach. Więc radzę uzbroić się w cierpliwość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry