Widok

Jestem książką

Hydepark Temat dostępny też na forum:
Szanowni!
Mam biało-niebieską okładkę, lekko podwinięte brzegi i ok 700 stron. Moja właścicielka zabiera mnie niemal wszędzie i teraz jesteśmy w Helsinkach. To dobra kobieta. Tylko raz postawiła na mnie kubek z kawą i wyłącznie przez nieuwagę. A kawa była aromatyczna, czarna i z cukrem...
No więc chętnie znalazlabym nowy dom. Muszę myśleć za tę moją właścicielką, bo wraca 4 czerwca i kompletnie jeszcze o to nie zadbała. A muszę się gdzieś podziać. Ta moja Pani czasem wzdycha przy pakowaniu, bo sporo ważę. Jednak nigdy mnie nie opuściła. Pomóżcie mi. Chciałabym zieleń za oknem sypialni i jakiś parapet w salonie dla mojej kumpeli - Storczyk. Niewiele acz rozsądnie. Mój autor- Stanisław Lec - pisze "Wszystko zależy od fantazji logików"...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy ktoś już Ciebie przeczytal ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

yyyy Ale o co chodzi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie wiem tak serio do samego końca książko o czym traktujesz? Czy napisano w tobie o rozpaczy samotności skrywanej w marzeniu? Czy też może łzę ronisz nad okładka która można przecież wymieniać treści nie zmieniając. Chciałbym choć kilka stron móc przeczytać z ciebie by w jakiś sposób może sam nie wiem....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ktoś ma niezłą fantazję ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

o tu

image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

do góry