Widok
Jestem na pierwszym roku...
...jest super. Polecam wszystkim, którzy kochają wizaż i stylizację. Byłam na "kursiku" w innej szkole, niebo a ziemia. W PSSW spotkałam profesjonalistów z każdej dziedziny...poziom bardzo wysoki, a przede wszystkim nie oderwany od rzeczywistości. Uczymy się pracy sesyjnej, na wybiegu, w teatrze, w filmie ... comiesięczne FASHION jest rewelacyjne, pozwala na artystyczny żywioł ...
Moja ocena
Pomorskie Studium Sztuk Wizualnych. Akademia Mistrzów Makijażu
kategoria: Szkoły wizażu i stylizacji
oferta: -
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6
totalne bzdury, kiedy sie zapisywalam do szkoly 2010 byly wszystkie miejsca zajete po 2 miesiacach pelno wolnych krzesel dziewczyny odchodzily bo kazda widziala ze szkola to tylko daje dokument a nie nauke jak sama pani dyrektor powiedziala na starcie ze ze duzo odpadnie w trakcie wiec nie bylo to dla niej nic nowego wiec o czyms to swiadczy . polecam szkoly w warszawie gdzie konkurecja jest wielka i szkoly sie staraja osobiscie polecam http://www.szkolawizazu.pl w jeden rok nauczycie sie wszystkiego bez koniecznosci zostawania na kolejny aby nauczyc sie charakteryzaji jak jest w gdyni !!! a egzamin dyplomowy to stylizacja calej modelki a nie tylko makijaz !!! naprawde duzo by pisac ale ODRADZAM W GDYNI!!!!!