Widok
Jestem zadowolony, polecam
Pierwsza sprawa to Panowie Instruktorzy. Ogólnie ocena dobra. Wydają się być pomocni, mili i przede wszystkim znający się na rzeczy. Mam jednak zastrzeżenia do "najmniejszego" Pana instruktora. Przepraszam za to określenie, ale nie znam imienia. Wiele razy byłem świadkiem, kiedy początkujacy chłopacy przygladając otrzymany katalog ćwiczeń, źle wykonujacy ćwiczenia nie są w żaden sposób poprawiani przez tego Pana pomimo, że instruktor patrzy sie jak wykonują ćwiczenie. Natomiast kiedy tylko jakaś dziewczyna robi najmniejszy bląd lub po prostu wykonuje ćwiczenie poprawnie zawsze jest zagadywana i poprawiana. Jest to moim zdaniem podejście na poziomie gimnazjum. Mi to zupełnie nie przeszkadza, ale szkoda mi młodych chłopaków, którym jest bardzo trudno na początku.
Sprawa Pań z recepcji. Ktoś kiedyś napisal na forum, że Panie są wiecznie nieuśmiechnięte pomimo, ze mają bardzo proste zadanie wydania kluczyka. Ja zauwazyłem jednak, ze to kazdy kto przychodzi na siłownie ma minę jakby ktos mu cos zrobił, spina się jak gumka i wzdycha pod nosem jak musi troche poczekać. Panie sa mile :)
Sprawa Pań z recepcji. Ktoś kiedyś napisal na forum, że Panie są wiecznie nieuśmiechnięte pomimo, ze mają bardzo proste zadanie wydania kluczyka. Ja zauwazyłem jednak, ze to kazdy kto przychodzi na siłownie ma minę jakby ktos mu cos zrobił, spina się jak gumka i wzdycha pod nosem jak musi troche poczekać. Panie sa mile :)
Moja ocena
Fitness Klub Zdrofit
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 3
oferta: 4
wyposażenie: 4
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 4
3.7
* maksymalna ocena 6