Widok
Jestem zaskoczona
Mój synek kocha Edwarda i wszystkie Panie, które tam pracują. Jestem zaskoczona Pani doświadczeniami. W której grupie był synek? Mój jest starszakiem już i jestem bardzo zadowolona. Poziom empatii opiekunek jest bardzo wysoki, a Pani dyrektor Ewa to samo ciepło i oddanie. Proszę wybaczyć, że się nie zgadzam, ale Edward jest super przedszkolem.
Na dodatek mój synek dostał się do Zespołu Szkół Autonomicznych w Sopocie, gdzie obowiązuje egzamin i gdzie było 3 dzieci na 1 miejsce. Żałuję, ale moje dziecko w Edwardzie pozostanie tylko do czerwca, a od września już zerówka. Mam nadzieję, że równie kameralna i oddana podopiecznym. Wierzę, że szkoły autonomiczne będą miały równie indywidualne podejście do uczniów.
Na dodatek mój synek dostał się do Zespołu Szkół Autonomicznych w Sopocie, gdzie obowiązuje egzamin i gdzie było 3 dzieci na 1 miejsce. Żałuję, ale moje dziecko w Edwardzie pozostanie tylko do czerwca, a od września już zerówka. Mam nadzieję, że równie kameralna i oddana podopiecznym. Wierzę, że szkoły autonomiczne będą miały równie indywidualne podejście do uczniów.
Moja ocena
Przedszkole Kota Edwarda
kategoria: Przedszkola
opieka: 6
zajęcia dodatkowe: 6
wyposażenie: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: -
6.0
* maksymalna ocena 6