Widok
Jestem zniesmaczona, zła, ...
Jestem zniesmaczona, zła, zawiedziona, rozczarowana (sam fakt, że podejmuję tu ten temat). Komunikacja Miejska w Gdańsku jest tragiczna!!!! Jestem osobą wyrozumiałą i empatyczną, ale wszystko ma swoje granice. Jeśli ZTM miałby w formie zasobów przedpłaconych wrzucać na moje konto 2 zł za każde opóźnienie +10minut, zamiast płacić za karę miejską otrzymałabym zaplate przewyższającą cenę biletu ...
więcej
więcej
Pół roku temu miałem podobne przemyślenia i kupilem samochód. Jest taniej, wszedzie na czas i w upały nie było gorąco. Tak się wydaje ale polecam policzyć i naprawdę mimo drogiego paliwa taniej swoim samochodem a przy 4 osobowej rodzinie to mnie wychodzi taniej miesięcznie, tygodniowo nie wydam więcej na paliwo niż jeden bilet miesięczny a cztery kupowałem.
Tylko auto! Gdybym chciała się przesiąść na komunikację miejską, dojazd do pracy zająby mi 1,5h w jedną stronę, o ile nie byłoby opóźnień na trasie. Gdańsk jest fatalnie skomunikowany, jeśli chodzi o "zbiorkom". Węzły przesiadkowe to porażka, na Pętli Świętokrzyska brakuje już miejsc. Urbaniści bierzcie się do roboty!