Widok

Jeszcze bardziej zielona gęś

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Jeszcze bardziej zielona gęś.
Konstanty Ildefons Gałczyński JESZCZE BARDZIEJ ZIELONA GĘŚ Eksplodujące humorem i kolorem przedstawienie, będące zderzeniem mistrza pióra, jakim jest Konstanty Ildefons Gałczyński z wirtuozem nastrojowej muzyki - Grzegorzem Turnauem. Z pomocą tych wnikliwych i wrażliwych obserwatorów świata, reżyser Jarosław Kilian przeniesie nas w uroczy świat scenek Teatrzyku Zielona Gęś. ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miłe chwile

W niedzielę miałem przyjemność być na spektaklu. Świetni aktorzy, piękna muzyka, super dekoracje ( a właściwie rekwizyty)...no i cudowny K.I.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ile trwa przedstawienie?

Ile trwa spektakl?

godzinę i 40 minut

Byłam dzisiaj,spektakl godny polecenia!!!miły wieczór z humorem,:-)Do tego przepiękna otoczka-widok na morze i wspaniała pogoda, czego chcieć więcej:-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadza się w 100%

Panie Redaktorze, recenzja trafiona w 100% !!!!
Gęś niestety nie jest jeszcze bardziej zielona ale myślę, że za jakiś czas sceny ułożą się i będzie o wiele zieleniej :)
"Dziwny kelner" najlepszy od początku do końca, oby pozostałe utwory mu dorównały !!!!!
Powodzenia :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam zdecydowanie polecam byłam 11lipca

Przedstawienie pełne humoru, występy żywiołowe, ciekawe elementy dekoracji jak i kreacje aktorów - zarówno garderoby jak i aktorskie. W trakcie bardzo wiał wiatr od morza co powodowało wiele nieoczekiwanych utrudnień - peleryna na głowę Piekielnego Piotrusia, pióra na twarz Zielonej Gęsi, a kurtyna - żagiel z wiatrem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

ekstra

Spektakl pokazał, że pracownicy TMWG to zgrany zespół. Kontakt z poezją w tak pięknej scenerii to prawdziwe przeżycie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry