Widok
Jeszcze raz...
Poprzedni wątek się nie udał więc zacznę jeszcze raz.
Kobieta 23 lata samotna, wesoła ,mądra ,lubiąca nocne rozmowy ,spacery i wiele wiele innych przyjemności (nie myśleć dwu znacznie)
Mająca córeczkę -moje oczko w głowie.
Pozna kogoś do rozmowy ,a czas pokaże co z tego wyjdzie.
Zapraszam :)
Kobieta 23 lata samotna, wesoła ,mądra ,lubiąca nocne rozmowy ,spacery i wiele wiele innych przyjemności (nie myśleć dwu znacznie)
Mająca córeczkę -moje oczko w głowie.
Pozna kogoś do rozmowy ,a czas pokaże co z tego wyjdzie.
Zapraszam :)
Wydaje mi się że Neilipryde chodziło o Twój nick.
Zjawa jest z Malborka, bo tam jest zamek a zjawy straszą na zamkach:P
Na zamkach mieszkają księżniczki a potem straszą duchy tych księżniczek, ale ów księżniczki by były zjawami muszą być martwe;)
Zjawa jest z Malborka, bo tam jest zamek a zjawy straszą na zamkach:P
Na zamkach mieszkają księżniczki a potem straszą duchy tych księżniczek, ale ów księżniczki by były zjawami muszą być martwe;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Ale ta strasząca księżniczka nie może być do końca martwa, bo nikt by się jej nie bał... musi uprzykrzać życie mieszkańcom zamku, musi krzyczeć zawodzić i w ogóle być wredna, żeby inni się jej bali - tj musi posiadać wszystkie cechy normalnej żywej kobiety:PP
Zjawa, a co do Twojego postu to pewnie każdy tak się skończy, więc może po prostu lepiej uczestniczyć w rozmowach a nie spokojnie czekać na księcia z bajki ;)
Zjawa, a co do Twojego postu to pewnie każdy tak się skończy, więc może po prostu lepiej uczestniczyć w rozmowach a nie spokojnie czekać na księcia z bajki ;)
Zrozumcie, że język może ukryć prawdę, ale oczy - nigdy!
Zawodzenie to raczej przejaw cierpienie, tak jak i wiele aspektów działania zjaw.
Te złe czyny to bardziej natura upiorów niż zjaw...
A bycie wrednym jest chyba przejawem złego charakteru? To może oznaczać złe wychowanie, a to natomiast nie przystoi księżniczce;)
Te złe czyny to bardziej natura upiorów niż zjaw...
A bycie wrednym jest chyba przejawem złego charakteru? To może oznaczać złe wychowanie, a to natomiast nie przystoi księżniczce;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Jakie ja znam kobiety - normalne, takie jak ja czyli wredne i ogólnie uprzykrzające życie - to chyba nasza kobieca przypadłość :PP
Anty a księżniczką wszystko przestoi, to właśnie księżniczki mogą sobie pozwolić na wiele i i tak będzie im to wybaczone ;)
Anty a księżniczką wszystko przestoi, to właśnie księżniczki mogą sobie pozwolić na wiele i i tak będzie im to wybaczone ;)
Zrozumcie, że język może ukryć prawdę, ale oczy - nigdy!