Widok

Jeżeli odszkodowania to tylko Kompensja

Na początku nie uwierzyłam w dobre opinie zawarte na portalu. Do oddania firmie Kompensja podchodziłam z dużą rezerwą oraz całkowitym brakiem zaufania. Ponieważ jednak mój stan zdrowia po wypadku nie pozwalał mi na osobiste załatwianie spraw, a również sytuacja materialna znacznie się pogorszyła, podjęłam decyzję oddać się pod opiekę firmie, ze względu na właśnie dobre opinie, rozsądne koszty za pomoc, oraz wypłatę odszkodowania w transzach, czyli już od samego początku opieki firmy nad klientem. Od wypadku minęło ponad 1,5 roku i mam ogromną przyjemność wystawiać opinię firmie oraz dziękować mojej osobistej opiece P. Hannie, która jednocześnie podeszła do sprawy z profesjonalizmem jak i bardzo osobiście. Przez te półtora roku, byłam pod pełną opieką firmy. Doskonały przepływ informacji mailowy, jak i telefoniczny. Firma, która słucha klienta, ale również sama od siebie wykorzystując swoje doświadczanie wykonuje ruchy dające doskonałe efekty finansowe. Sama, nie miałabym takiej siły przebicia i na pewno nie osiągnęłabym takiej kwoty odszkodowania. Firmę poleciłabym z dosłownie każdemu, kto ceni sobie komfort załatwienia sprawy, bez ciągłego biegania wokół niej. Dziękuje!!
Moja ocena
oferta: 6

jakość usług: 6

skuteczność: 6

ocena ogólna: 6

przystępność cen: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla mnie najlepsze jest EuCO. Mi pomogli. Każdy jednak może sądzić po swoich doświadczeniach. Ty też nie znasz innych firm.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry