Widok
Jeżeli szukasz alternatywy dla antybiotykoterapii, to polecam to miejsce.
Do Medica Volla trafiłam na początku kwietnia 2016 roku po długim leczeniu antybiotykami z powodu boreliozy, które nie przyniosło oczekiwanych efektów. Mój organizm był wyczerpany. Badanie biorezonansem wykazało szereg ognisk zapalnych, wirusów, grzybów i oczywiście boreliozę, a nawet kilka jej odmian. Od razu poddałam się leczeniu tzw. prądami. Wysłuchałam też sugestii dotyczących diety, która jest nieodzowna w trakcie leczenia i ją zastosowałam. Od samego początku byłam nastawiona pozytywnie do tej metody wychodząc z założenia,ze skoro zdecydowałam się na nią, to muszę uwierzyć w jej skuteczność i fachowość personelu. Pan Darek i Pani Beatka znają się na rzeczy i wiedzą jak pomóc. Efekty nie są spektakularne zaraz na początku, bo człowiek to żywy organizm, a nie maszyna. Trzeba czasu, by pozbyć się tego całego świństwa, które gromadziliśmy w sobie przez lata. Wystarczy regularnie przychodzić na terapię, zastosować diętę i suplementy, być dobrej myśli i dać sobie czas. W moim przypadku leczenie trwało prawie siedem miesięcy,ale już po trzech czułam się dużo lepiej. Do Pani Beatki jeżdżę na pijawki, po których też lepiej się czuję. Gorąco polecam!
Moja ocena
Medica Volla
kategoria: Medycyna naturalna i alternatywna
oferta: 6
obsługa: 6
jakość usług: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6