Z ogromną przyjemnością i z całego serca polecam współpracę z pośrednikiem nieruchomości Panią Natalią Gerhmann. Jest to bardzo miła i pomocna osoba, która bez żadnego problemu odpisywała na wszystkie moje wiadomości i oddzwaniała za każdym razem kiedy miałam jakiekolwiek pytanie. Pani Natalia jest osobą punktualną i w pełni wywiązuje się ze swoich umów z klientem. Czułam się pewnie i bezpiecznie przechodząc całą procedurę sprzedaży nieruchomości wiedząc, że Pani Natalia jest obok i nad wszystkim czuwa. Zaangażowanie z jakim podchodzi do swojej pracy, zdecydowanie wykracza poza standard branży, a dzięki wiedzy i doświadczeniu, cały proces jest nie tylko sprawny, ale i przyjemny.Pani Natalia wykazała się niezwykłą empatią i zrozumieniem moich potrzeb jako klienta. Dodatkowo uśmiech Pani Natalii i jej aparycja sprawiały, że każde spotkanie było przyjemnością. Jestem jej bardzo wdzięczna i życzę kolejnych zawodowych sukcesów i wszystkiego co najlepsze w życiu prywatnym.Życzę również wspanialych klientów dla Pani i Waszego Biura. Dziękujemy.