Widok

Joe Cocker

Joe Cocker Temat dostępny też na forum:
Karierę muzyczną rozpoczynał w wieku 15 lat w zespole The Avengers pod pseudonimem scenicznym Vance Arnold. Później śpiewał w innych zespołach: Big Blues (1963), The Grease Band (1966). W roku 1969 wystąpił w angielskim programie telewizyjnym Ed Sullivan Show. Jego pierwszym wielkim przebojem był utwór With a Little Help from My Friends. W tym samym roku wystąpił na Festiwalu Woodstock. W ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

BĘDĘ...

Witam was! Też bedę na koncercie Cockera! Juz kupilam bilety! I na stronie Gazety Impresje też bylam. Fajne klimaty. Bedę częsciej czytała tą gazete. Pięknie Cocker zrobiony, pięknie opisany. Milo gościć na takiej stronie. Polecam innym. Warto! Naprawdę warto!

Jedziemy z Jeleniej Góry!

Truskawka, my na koncert Cockera jedziemy aż z Jeleniej Góry!!!! Przez całą Polskę! Ale dla takiego Mistrza warto!!!! DO ZO kochani!!!! Wiem że będzie zaje.......e!!!

A w Toruniu?

Nie wiecie, gdzie w Toruniu mozna kupic bilety na Joe Cockera? Może ktoś odpisze. Z góry serdeczne dzieki! Pojechał bym, bo to niedaleko. A ja uwielbiam głos tego artysty! Siemka!

Teledysk na stronie...

Obejżałam przed chwilą teledysk Cockera na stronie Trójmiasta. Piosenka nie samowita! Rewelacja! Chyba zaraz zasłucham się nią na śmierć! Wyjątkowy piosenkarz! Artysta pełną gębą! Geniusz! Pozdrawiam was! Kocham was! Dozobaczenia w Gdyni! Bye!!!

Kocham cię!

Kocham cie Joe! Uwielbiam! Czekam na twoj koncert w Gdyni! Czekam nie cierpliwie!

Byłem naCockerze...

Bylem na koncercie Cockera w Poznaniu w tym roku. W czerwcu. To byl totalny odlot. Odlot muzyczny i odlot wokalny! Nie wiem, czy nie wybiorę się raz jeszcze na koncert tego geniusza. Na koncert do Gdyni... To wielkie wydarzenie i wielkie przedstawienie. Wspaniale muzyczne show... Wspaniałe pod każdym względem.

Only Cocker!

I Love Joe Cocker! Only Joe Cocker!

Yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yes, Yes, Yes!!!! Only Joe Cocker!!!!!

Spoko...

Macie racje dziewczyny! Cocker jst spoko! Też go cenie i ide na gdyński koncert!

Info BILETY

w Toruniu i nie ma kasy,jezeli ktos ma pytania odnosnie biletow podaje nr tel kolportera 506 751 777 teren calego kraju 24 h . Pozdrawiam

SPREZDAM 2 BILETY NA COCKERA TANIEJ

Odsprzedam taniej 2 bilety na koncert JOE COCKERA 14 sierpnia w GDYNI ( SKWER KOŚCIUSZKI ) godz 20.00 !!! Bilety na sektor B, kupione po 200zł jeden.Sprzedam za 379zł, mozliwy odbiór osobisty (Reda/Rumia/Gdynia Cisowa). Kto pierwszy ten lepszy !!! gg 1250815

Uwielbiam Joe!

Uwielbiam Joe Cockera i jego wielki przeboj With A Little Help From My Friends. Spiewał go na pamiętnym festiwalu w Woodstock w 1969 roku. Rewelka!!! mam nadzieję, że w Gdyni to też zechce zaspiewać. czekam na ten hiciorek!

Nie tylko...

Kingo, masz racje, zgadzam się. A utwór You Are So Beautiful??? To tez wokalno-muzyczny szmaragd. Pozdrawiam wszystkich, którzy szykują się na koncert Joe Cockera w Gdyni. To super miasto. Bardzo aktywne kulturalnie... Brawo!

JEJKU...

Szkoda, że Cocker spiewa 14 sierpnia. Tego dnia nie ma mnie w Gdańsku... Wracam 31 sierpnia. Cholerka, bardzo żałuję, bo to mój sztandarowy wokalista. Kiedyś chyba zaczynał na perkusji, czy się mylę??? Ale wokal ma odjazdowy! Siemeczka dla was...

Tylko Cocker!

Dla mnie liczy się tylko Cocker i jego wyjątkowy głos! Tylko Cocker! Panie i Panowie - czapki z głów przed Mistrzem!

Masz racje!

Ewka ma rację! Czapki z głów! Ja jestem na gdyńskim koncercie 14.VIII. A wy???

The Best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joe Cocker The Best!!!!

Odsprzedam bilet na koncert!

Mam jedno pojedyncze zaproszenie na koncert Joe Cocker'a w Gdyni w sektorze C, które odsprzedam za 90 zł,
Kontakt: 0606400921

Wstyd!!!!

Zaproszeń się nie sprzedaje!!! Dostałeś (dostałaś) zaproszenie, to uszanuj to. A nie od razu kombinacja alpejska i kasy szukasz. Nie w ten sposób!!! Zobacz ten koncert, skoro dostałeś (dostałaś) zaproszenie, a zobaczysz, dlaczego warto żyć....

Masz racje!

Masz rację Jork! Ktoś wygrywa bilet na koncert tak genialnego wokalisty, a za momęt pędzi na forum by spieniężyć bilet. Totalny obciach! Pod kościół z tym!!!!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum Rozrywka

Hype Disco 80 festiwal 2026 (5 odpowiedzi)

Sandra, Boney M, Londonbeat na jednej scenie. Nie przegap największego wydarzenia Disco 80 w...

Bal dla seniorów - Bal na Batorym (4 odpowiedzi)

Z okazji 100. rocznicy nadania Gdyni praw miejskich Prezydent Miasta Gdyni zaprasza gdyńskich...

Michał Bajor - Piosenki, które lubię (8 odpowiedzi)

Kolejny recital Michała Bajora nosi tytuł Piosenki, które lubię. W ciągu ostatnich tras...

do góry