Widok

Joe Cocker

Joe Cocker Temat dostępny też na forum:
Karierę muzyczną rozpoczynał w wieku 15 lat w zespole The Avengers pod pseudonimem scenicznym Vance Arnold. Później śpiewał w innych zespołach: Big Blues (1963), The Grease Band (1966). W roku 1969 wystąpił w angielskim programie telewizyjnym Ed Sullivan Show. Jego pierwszym wielkim przebojem był utwór With a Little Help from My Friends. W tym samym roku wystąpił na Festiwalu Woodstock. W ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

POLECAM...

Polecam wszystkim odsłuchanie utworu Cockera, który znajduje się nad opiniami o imprezie, a zobaczycie odrazu dlaczego warto zobaczyć ten wspaniały koncert... Siemka!!!

No właśnie Karola...

Luknij na ten teledysk, jak spiewa Cocker, a zobaczysz, że postapiłaś jak skończona idiotka!!!! Dostalaś zaproszenie, to je szanuj!!!! Cześć!!!

Sprzedam 2 bilety na koncert wGDYNI

Niestety nie mogę iść :(( więc odsprzedam 2 bilety ( za 398 zł) na 14.08 na Cockera w Gdyni g.20.00 Skwer Kościuszki. Zapraszam do kupna- sprzedam taniej 2 bilety za 369 złotych !!! Sektor B !!!Piszcie na e-mail!!! warto!!!

Szkoda...

Widzę, że niektórzy tutaj się chyba nudzą i szukają tylko zaczepki.
A zaproszenie odsprzedaje bo nie mogę niestety iść :(

NIE ZAPROSZENIE!!!

Karola, naucz się na pamięć, że zaproszeń się nie sprzedaje... Nie dociera??? To przecież takie proste. Wystarczy odrobina KULTURY...

Bawcie się dobrze

Boli, że mam to zaproszenie, co? Ech...
Udanej zabawy!

odsprzedam bilety na Joe Cockera

W sektorze C za 100 zł (kosztowały 149 zł ). Mój tel. 502 109 843.

Właśnie...

Rzeczywiście niektórych drażni chyba to, że oni koncertu nie będą mogli zobaczyć... czepiają się osoby która nie może iść i chce dać tą szansę komuś innemu, bo przecież zaproszenia nie wyrzuci. Żal mi was.

Odrobinę luzu...

Juz pisalem na tej stronie, że zachowujemy się czasami, gorzej od polityków ze skompromitowanej koalicji... Po co my, fani, skaczemy sobie do serca??? Poprawi nam to krążenie, sytuację finansową, otworzy lepsze perspektywy? Stronka kulturalna, muzyczna, więc dajmy temu wyraz. Nie walczmy ze sobą. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zazdroszczę tym, którzy pójdą na gdyński koncert Joe Cockera. Ale to nie powód, by komuś ubliżać. Wręcz przeciwnie: WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!! Szczególne serdeczności dla ludzi z Trójmiasta!!!!

Racja...

Sluszna racja! Potrzebna jest odrobina luzu... I po cholerę się mamy kłócić? Demokracja. Niech każdy robi to, na co ma ochotę, oby drugiemu nie bruździł. Pozdro!

sprzedam 2 bilety na cockera sekt.B

Niestety nie mogę iść :(( więc odsprzedam 2 bilety (kosztowały 400 zł) na 14.08 na Cockera w Gdyni g.20.00 Skwer Kościuszki. Zapraszam do kupna- sprzedam taniej 2 bilety CENA DO NEGOCJACJI !!! Sektor B -za vip!!!Piszcie na e-mail!!! warto!!!

dobre..dobre...

Te wszystkie komplementy i pochwały na cześć Cockera to chyba pisze jeden i ten sam gościu :))) Wystarczy popatrzeć na styl wypowiedzi, godzinę itd. A nie zdziwie się jeżeli te trochę tańsze bilety to też on :) Pewnie ten agent handlowy i dystrybutor w jednym co nr tel podał na plakacie :)

Zadzwon do niego i sie zapytaj :) hahaha

i podpisuj sie

Na głupote brak leku

Boże, te wasze wypowiedzi... Frustraci... Napisz coś mądrzejszego, głupoty zostaw w swoim niedorozwiniętym móżdżku...

Kocham Cockera!

Nikt mnie nie zniechęci! Bo ja i tak kocham Cockera! IDo tego nie potrzebuję adwokatów! Siemka eksperci z bozej łaski!

do zakochanej

Zajnie,ze KOCHASZ ! Trzymaj tak dalej i szalej z milosci do Joe na koncercie... :)

do zakochanej

Zajnie,ze KOCHASZ ! Trzymaj tak dalej i szalej z milosci do Joe na koncercie... :)

Skrajności!

Boże u was jest tylko czarny albo biały kolor! Daltoniści! Brakuje wam kolorow pośrednich! Coza sieroty! Czytać was nie moge! Mdli mnie! Jak panne w ciąży!

The Best!

Joe Cocker jest THE BEST i nikt, nigdy, tego u mnie przynajmniej, niezmieni.

Bębniarz z Queen?

Czy na tym teledysku, nad opiniami o imprezie, gra gitarzysta i bębniarz z zespołu QUEEN? Czy ktos może mnie uświadomić w tej sprawie? Chciałbym wiedzieć. Dziekuje za ewentualne informacje. Pozdrowionka z Bydgoszczy.

Inne tematy z forum Rozrywka

Polska - Holandia (4 odpowiedzi)

Po historycznym awansie na mistrzostwa Europy reprezentacja Polski kobiet obiera kolejny cel -...

Zaczęło się od morza - baśniowa opowieść o Gdyni (3 odpowiedzi)

Po raz pierwszy w Gdyni odbędzie się spektakularna animacja - baśniowa opowieść o dziejach...

Lord Of Lasers (7 odpowiedzi)

Światło, dźwięk i emocje. Lord of Lasers wraca w wielkim stylu! Lord of Lasers - widowisko, o...

do góry