Widok

Joga w GAK Gamie

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]Serdecznie zapraszamy, na zajęcia z Jogi od podstaw na Letnicy w GAK Gama! [/lead]Joga to praktyka równoważąca ciało i umysł. Konsekwentna i regularna praktyka jogi pomaga zbudować siłę fizyczną i psychiczną. Ponadto efekty jogi to także zwiększenie świadomości własnego oddechu, bowiem rytm oddychania jest jedną z kluczowych zasad prawidłowego praktykowania tego rodzaju ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uczennica

Fantastyczna pani instruktor, cudowne podejście do ucznia. polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepsze zajęcia jogi na jakich była! Cudowna atmosfera i pani instruktor! Wszystkim serdecznie polecam. :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam, świetnie prowadzone zajęcia oraz indywidualne podejście do uczestników.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacyjne zajęcia. Bardzo dobra energia, indywidualne podejście I wspaniała prowadząca :)

Polecam :)

100%

Zadowolona

Pani Eliza jest najlepsza. Świetne zajęcia, kameralna grupa. Jest jeden mały minus.... Zajęcia za szybko się kończą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepsze zajęcia

Polecam z Całego serca! Dotychczasowo nie byłam na żadnych zajęciach z Jogi, które były przeprowadzane w tak profesjonalny sposób. Atmosfera i podejście do ucznia sprawiają, że nawet Ja, która jest anty ćwiczeniowa zachciałam ćwiczyć więcej i więcej Jogi :) Naprawdę warto :D !

Serdeczne polecam!

Serdecznie polecam zajęcia jogi z Elizą! To pełna pasji, doświadczona joginka, z bardzo profesjonalnym podejściem. Na zajęciach panuje bardzo miła i kameralna atmosfera. Instruktorka zawsze ma chęć oraz czas do nas podejść, nas poprawić, co jest bardzo ważne.
do góry